Life&style

Lindt ima novo slatko iznenađenje: Mini praline Black & White čokoladne su šahovske figure

Lindt nas godinama razveseljava svojim slatkim delicijama i iskreno se veselimo svakom novom proizvodu. Između njihovih brojnih čokolada, pralina, legendarnih čokoladnih zečeva i mnoštva čarobnih kombinacija okusa, teško je odabrati što nam je najukusnije. Što se tiče kvalitete, tu smo jednoglasni: vrhunska je! 

Stoga ne sumnjamo da će nove Lindt Mini Black & White praline vrlo brzo dobiti vojsku obožavatelja.  Ove 'šahovski raspoređene' slatke bombice ukusna su mješavina pralina od bijele i tamne čokolade koje oduševljavaju različitim nadjevima i jednostavno 'zovu na još'. 

Možda vas zanima Ledo ima novu senzaciju, legendarni Bananko stigao je i u sladolednom izdanju Rubrika Life&style Life&style

Čokolade su pažljivo ručno izrađene i napravljene od najfinijih sastojaka kako bi ponudile neusporedivo iskustvo okusa. Tamna čokolada je intenzivna i trpka, dok je bijela čokolada kremasta i slatka. Različita punjenja savršeno su usklađena s čokoladama, a svaka pralina nudi drugačiju kombinaciju okusa koji će te zasigurno oduševiti. Savršene su kao mala poslastica između obroka ili kao slatki dodatak šalici kave ili čaja. Uistinu originalno pakiranje također čini Lindt Black & White praline idealnim poklonom. 

Lindt Black & White mini praline | Autor: Instagram @globalfoodnews Instagram @globalfoodnews Lindt Black & White mini praline

Nažalost, ove mini praline još nisu stigle u naše trgovine, ali mogu se pronaći i naručiti preko interneta. Cijena za 19 komada je 5,99 eura, dok veće pakiranje, od 32 komada, košta 10,69 eura. 

Možda vas zanima Ova brzinska pita od čokolade po receptu Marthe Stewart osvojila je srca mnogih ljubitelja slastica Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @globalfoodnews
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    najbolje