Life&style

Lemon Market - nova šarmantna oaza usred Zagreba postaje raj za ljubitelje koktela

  • Novi atraktivni bar pokraj Lisinskog ima sve predispozicije postati novo hit mjesto u Zagrebu
  • Otvaraju ga vlasnici A most unusual Gin Gardena, baru koji je poznat po ugodnoj i opuštenoj atmosferi
  • Lemon Market odmah kreće sa SOLO cocktails festivalom koji će oduševiti ljubitelje koktela

U petak, 26. kolovoza, otvara se novo cool mjesto za ispijanje omiljenog pića u Zagrebu. Lemon Market smjestio se u neposrednoj blizini koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, u Orljavičkoj ulici 3, a sigurni smo da će zbog neodoljivog šarma ovo mjesto vrlo brzo postati hit u gradu.

 | Autor: Lemon Market Lemon Market

Ambijent oduševljava, a sjajno zvuči i bogata ponuda bara. To nas ne iznenađuje, s obzirom da vlasnici Lemon Marketa, Mario Piteša i Ivan Knežević, imaju već bogato ugostiteljsko iskustvo izgrađeno kroz vođenje poznatog kafića A most unusual Gin Garden. Jedan od najpopularnijih barova u Zagrebu bio je inspiracija u konceptu Lemon Marketa, stoga će svi oni koji su uživali u ugodnom i opuštenom ambijentu Gin Gardena, zasigurno lajkati i Lemon Market.

 | Autor: Lemon Market Lemon Market

Bar se službeno otvara sutra u 18 sati, a odmah će krenuti s programom SOLO cocktails festivala i to u suradnju s top zagrebačkim koktel barovima - Blend barom, Peaches & Cream barom i A most unusual gardenom. Tako će u Lemon Marketu do 10. rujna vrhunski barmeni pripremati koktele s potpisom i spritzeve. Ova mala zelena oaza usred Zagreba, uređena poput neke šarmantne zagrebačke kuće s dvorištem, kao stvorena je za dnevni intermezzo i opuštanje uz kavu u miru ili uz piće s društvom.

 | Autor: Lemon Market Lemon Market

U Lemon Marketu se također ovog vikenda održava i Najs buvljak. Tako će se u neodoljivom ambijentu novotvorenog lokala tijekom subote i nedjelje, 27. i 28. kolovoza, moći kupiti pomno odabrane second-hand komade od više od 30 različitih izlagača.

 | Autor: Martina Marić Martina Marić

Photo: Lemon Market

Komentari 0