Life&style

Ovog vikenda u Zagrebu se održava jedini modni buvljak koji gura i mušku second-hand odjeću

  • Najs buvljak održava se već peti put, a ove godine se smjestio u ambijent kafića Lemon Market pokraj koncertne dvorane Vatroslav Lisinski u Zagrebu
  • U subotu i nedjelju 27. i 28. kolovoza mogu se kupiti second-hand komadi od više od 30 različitih izlagača
  • Najs buvljak ciljano bira svoje izlagače na osnovi njihove ponude pa tako svaki puta ugoste i određeni broj izlagača s muškom odjećom

Nakon četiri uspješna modna buvljaka u proteklih nekoliko godina, Najs buvljak će ponovno biti aktualan ovog vikenda. Ekipa iz Najsa organizirala second-hand vikend u trajanju od dva dana. Tako će se tijekom subote i nedjelje, 27. i 28. kolovoza, moći kupiti pomno odabrani second-hand komadi od više od 30 različitih izlagača.

Ovogodišnja lokacija je prekrasni ambijent novog zagrebačkog kafića, Lemon Marketa, koji se smjestio pored koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u Orljavičkoj ulici 3 u Zagrebu. Osim toga, na buvljaku opet gostuje i modni brend 'Pišem ti po zidu' s promotivnim cijenama svojih najprodavanijih majica, koji svim kupcima na licu mjesta osigurava i dodatni popust. Ovaj brend dio je kreativne zajednice Modna katedra, koja proizvodi majice od 100% organskog pamuka. Održivost i kreativnost, zaštitni su znak ovog brenda.

Više od 30 različitih izlagača u dva dana

Najs buvljak donosi selekciju second-hand muške i ženske odjeće, obuće i modnih dodataka. Uz poznate high street fashion brandove i vintage komade, Najs buvljak za svoje kupce osigurava i sportske, streetwear te accessible luxury brandove.

Pronaći ćete Maje, Baldinini, Lacoste, Varteks, Replay i Desigual komade, odnosno Bad Monday Apparel, Adidas, Nikea i Hummel. Ponuda je različita za pojedini dan pa preporučujemo da naiđete oba dana. Na Facebook i Instagram profilu Najs buvljaka možete vidjeti koje artikle su izlagači pripremili.

 | Autor: Martina Marić Martina Marić

Muška second-hand scena

Najs buvljak ciljano bira svoje izlagače na osnovi njihove ponude pa tako svaki puta ugoste i određeni broj izlagača s muškom odjećom.

“Trenutno u Hrvatskoj nećete pronaći dobro rješenje ako imate višak muške garderobe. Zato smo kroz Najs buvljak počeli razvijati i mušku second-hand scenu. Želimo biti unisex platforma za second-hand prodaju odjeće”, navodi organizatorica, Martina Marić.

Dodaje i da su u sklopu promocije muškog second-handa prije nekoliko godina organizirali buvljak pod nazivom “Kupi muški”, gdje su se ciljano obraćali onima s muškom garderobom. Upravo taj buvljak bio je najposjećeniji Najs event do sada. Ipak, nada se da će ovaj second-hand vikend u Lemon Marketu i to nadmašiti.

Novi kafić Lemon Market

Poprište novog Najs buvljaka je friško otvoreni kafić Lemon Market. Ambijent oduševljava, ali ni ponuda kafića ne kaska. To nas ne iznenađuje, s obzirom na to da vlasnici Lemon Marketa, Mario Piteša i Ivan Knežević, imaju već bogato ugostiteljsko iskustvo izgrađeno kroz vođenje poznatog kafića A most unusual Gin Garden.

Najs atmosferu upotpunjuju i DJ-evi

Potpis Najs buvljaka nije samo selekcija odjeće, već i najs atmosfera koju organizatori uspijevaju postići na svojim buvljacima. S jedne strane to je dobro odabrana lokacija, a s druge strane, za dobru dnevnu atmosferu za oba dana pobrinut će se i DJ-evi koji će vrtjeti vinile - Eva, Petar, Filip i DJ Idris. Nakon završenog buvljaka u 19:00 sati, svoju subotnju večer možete nastaviti u Lemon Marketu.

Nagrade za kupce

I ovaj puta kupce čekaju nagrade. Svatko tko kupi nešto na buvljaku bit će nagrađen čašom Freixenet pjenušca, u čast otvorenju Lemon Marketa i prvom ovogodišnjem Najs buvljaku.

Više informacija potražite na Facebook eventu: https://www.facebook.com/events/750709856222297

 | Autor: Martina Marić Martina Marić

 

 

Photo: Martina Marić

Komentari 0