Life&style

LEGO ima novu kolekciju 'kockica' za odrasle: Tenisicu adidas Originals Superstar

  • Tenisice adidas Originals Superstar postoje već više od 50 godina i među najpopularnijim su tenisicama u povijesti
  • Sada možeš i sastaviti vlastiti model LEGO® adidas tenisicu 
  • LEGO tenisica puna je autentičnih detalja u dizajnu u stilu adidasa i doista vjerno izgleda  

Tko nije čuo ili već nosio tenisice adidas Originals Superstar? Međutim, tvrtka LEGO je u domišljatoj suradnji s adidasom ponudila nešto novo: Neuobičajeni model LEGO® adidas Originals Superstar. S potpuno novim LEGO kompletom možeš sama sastaviti legendarnu tenisicu od LEGO elemenata i izraditi kolekcionarski ukras koji će sigurno privlačiti poglede.

 | Autor: LEGO LEGO

Adidas Samba tenisice Možda vas zanima Stylish adidas Samba tenisice i ove će godine biti najpoželjniji par casual obuće Rubrika Moda Moda

Autentične značajke modela Superstar 

Baš kao i prava tenisica, LEGO model ima legendarne detalje tenisice adidas Originals Superstar s oblim prednjim dijelom, prepoznatljivim adidas logotipom i izbočene tri linije. Možeš sama odlučiti želiš li složiti desnu ili lijevu tenisicu. Model doista izgleda kao pravi jer ima i vezice, a dolazi u autentičnoj kutiji za cipele.

 | Autor: LEGO LEGO  | Autor: LEGO LEGO

Slagalica za odrasle 

Ovaj komplet je dio kolekcije LEGO kompleta za slaganje za odrasle. Model dolazi uz postolje i pločicu te će se sigurno svidjeti svima koji vole adidas i uličnu modu, ali i drugim odraslim LEGO 'slagateljima'. Tenisica je visoka više od 12 cm, dugačka je 27 cm, a široka 9 cm. Savršena slagalica za sve koji traže novi kreativni projekt te nadasve originalan poklon. 

 | Autor: LEGO LEGO

Tenisica se može naručiti putem LEGO storea po cijeni od 59,99 € (451,99 kn), ali je trenutačno rasprodana.

 | Autor: LEGO LEGO

Možda vas zanima Nove adidasice adiForm Superstar izgledaju kao križanac crocsica i tenisica. Hoće li biti hit? Rubrika Moda Moda
Photo: LEGO

Komentari 0