Life&style

Leggiero ima novu vrstu kave: Lavazza Tierra stapa slatke note s nježnim aromama cvijeća i svježeg voća

  • Ljubitelji kave točno znaju prepoznati razliku u kvaliteti kad je riječ o njihovom omiljenom napitku
  • I samo oni znaju koliko je bitno pogoditi pravi okus koji će ih razbuditi i opustiti
  • Leggiero barovi imaju novu vrstu Lavazza kave koja bi mogla osvojiti mnoge kavopije

Lanac omiljenih barova Leggiero u svoju je ponudu uvrstio novu vrstu kave, koja će svakako razveseliti sve prave kavopije. Riječ je o posebnoj Lavazzinoj vrsti kave Tierra, koja se dobiva posebno prilagođenom tehnikom prženja i naglašavanja arome.

Osim šalice omiljenog toplog napitka iza Tierra kave stoji i topla ljudska priča. Lavazza Tierra rezultat je Lavazzinog humanog projekta ostvarenog u suradnji s udrugom Rainforest Alliance, nevladinom organizacijom koja promiče prava i dobrobit radničkih zajednica, pružajući certifikate farmama koje moraju ispunjavati stroge društvene i ekološke standarde.

 | Autor: Leggiero Leggiero

Projekt Lavazza Tierra surađivao je s nekoliko malih proizvođačkih zajednica u Etiopiji, Vijetnamu, Brazilu, Indiji, Peruu, Hondurasu i Kolumbiji. Ovakvim programom Lavazza je pomogla preko stotinu poljoprivrednih obitelji da obnove plantaže i stvore održive radne uvjete. Posebno velika pažnja posvećena je regiji Meta, gdje je oružani sukob na dulje vrijeme prekinuo uzgoj kave.

Proizvod humanog pothvata je jedinstvena mješavina 100% zrna Arabica koja stapa slatke note s nježnim aromama cvijeća i svježeg voća uz dašak čokolade. Tehnika prženja Lavazze Tierre stručno je prilagođena tako da naglasi aromatske karakteristike mješavine, a kontrole kvalitete jamče vrhunsku kvalitetu 365 dana u godini.

 | Autor: Leggiero Leggiero

U novoj kavi Lavazza Tierra možeš uživati na sljedećim Leggiero lokacijama – Ravnice, Savica, Jarun, Dubrava, Malešnica i Velika Gorica.

Photo: Leggiero
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    super kava