Life&style

Legendarni ''Gooniesi'' ponovo odglumili kultne scene iz filma, a Spielberg otkrio očekuje li nas i nastavak

  • Ekipa iz kultnog avanturističkog filma ''Goonies'' okupila se nakon 35 godina
  • Ordinalnoj postavi pridružio se čak i producent filma Steven Spielberg te pjevačica Cindy Lauper
  • Uz oživljavanje nekih scena iz filma družina se odlično zabavila, a Spielberg je i komentirao mogućnost snimanja nastavak filma 

Da je riječ o zaista važnom filmu za mnoge generacije, potvrđuje činjenica da je i 35 godina nakon objavljivanja uspio okupiti originalnu glumačku postavu, ali i producenta Stevena Spielberga prema čijoj je priči nastao film, redatelja Richarda Donnera i scenarista Chrisa Columbusa. Riječ je o kultnom filmu ‘’Goonies’’ iz 1985. godine, a ponovni susret ekipe dogodio se na YouTube kanalu koji je pokrenuo jedan od glumaca, Josh Gad, danas poznat po posudbi glasa simpatičnom snjegoviću Olafu u Disneyjevom animiranom filmu Snježno kraljevstvo (Frozen)

Možda vas zanima Okupili su se glumci iz popularne serije 'One Tree Hill', evo koliko su se promijenili Rubrika Stars Stars

Među protagonistima ove pustolovne komedije na kanalu su se pozdravili i glumci Sean Astin (Mikey), Corey Feldman (Mouth), Jeff Cohen (Chunk), Martha Plimpton (Stef), Jonathan Ke Quan (Podaci), Kerri Green (Andy), Josh Brolin (Brand), Robert Davi (Jake Fratelli) i Joe Pantoliano (Francis Fratelli). 

Dobroj online zabavi i uprizorenju nekih od najpoznatijih scena pridružila se i Cindy Lauper koja je otpjevala tematsku pjesmu filma ‘’The Goonies ‘R’ Good Enough’’, a uz redatelja i scenarista filma ekipu je srdačno pozdravio Spielberg

Posebno uzbuđen bio je Josh Gad. ‘’Postoji samo jedan film koji je definirao moje djetinjstvo. Jedan film koji je definirao moju osobnost. Jedan film koji me zapravo definira’’, priznao je Gad. 

Scenarist Columbus našalio se kako postava bolje glumi na ovom okupljanju nego u filmu, a ostatak ekipe rado se pridružio u prepričavanju zgoda sa snimanja filma. U jednom trenutku upitali su Spielberga hoće li snimiti nastavak s originalnom postavom filma. 

‘’Chris, Dick i ja, uz Lauren (Shuler Donner), puno smo razgovarali o tome. Svakih nekoliko godina dođemo na ideju, ali onda ubrzo shvatimo kako ona ne drži vodu’’, priznao je Spielberg i našalio se kako fanovima zasad ostaje gledati odgledati ovaj stream stotinjak puta. 

 | Autor: imdb imdb

Osim što je omogućilo zabavu postavi Gooniesa i njihovim fanovima, ovo okupljanje imalo je i humanitarni karakter čiji je cilj prikupljanje donacija za podršku u borbi protiv virusa COVID-19. 

Photo: imdb

Komentari 0