Life&style

Lažna bogatašica Anna Sorokin u kućnom pritvoru je smislila novi plan kako zaraditi hrpu novca

  • Anna Sorokin, alias Anna Delvey, predstavljala se svojedobno kao bogata nasljednica iz Njemačke
  • Prevarila je mnoge članove njujorške elite, razne hotele i banke, a po njoj je Netflix napravio hit seriju
  • Danas je u kućnom pritvoru, a želi snimati nastavak serije o svom životu, ali i reality show u kojem će u stanu iz kojeg ne smije izlaziti na večeru pozivati poznate i slavne

Anna Sorokin puštena je iz zatvora zbog dobrog ponašanja 11. veljače 2021. godine, nakon što je odslužila gotovo četiri godine. Ipak, u ožujku 2021. godine, šest tjedana nakon puštanja na slobodu, imigracijska i carinska služba (ICE) vratila ju je u pritvor zbog prekoračenja vize i ostala je u pritvoru ICE-a u sjevernom dijelu New Yorka godinu dana.

Možda vas zanima Izišao je teaser za četvrtu sezonu izvrsne serije 'Nasljeđe', a znamo i kad stižu novi nastavci Rubrika Life&style Life&style

U eseju koji je napisala dok je bila u pritvoru, Sorokin piše: „Ne čini mi se da ću uskoro gledati seriju 'Inventing Anna'. Čak i kad bih povukla neke konce i to ostvarila, ništa o gledanju fikcionalizirane verzije sebe u ovom okružju azila za poremećene kriminalce ne zvuči mi privlačno“. 

Anna Sorokin | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Anna Sorokin

U ožujku prošle godine Sorokin je trebala biti deportirana u Njemačku. Njemački list 'Der Spiegel' izvještava da je njezina deportacija propala jer je odbila napustiti pritvor ICE i otići na aerodrom. Njezin odvjetnik rekao je tada kako je podnesen zahtjev za odgodom deportacije.

„Razgovarao sam s Annom jutros. Bila je zbunjena i pomalo zabrinuta“, rekao je njezin odvjetnik Manny Arora. „Teško joj je razumjeti svu tu birokraciju, osobito s obzirom na to da je zatvorena u zatvoru i nema kontrolu. Kad ne znaš što ti budućnost nosi, kad ne možeš nazvati ljude i želiš dobiti informaciju, to te čini tjeskobnim i frustriranim. Ona ostaje pozitivna, ali joj je teško“. 

U lipnju prošle godine završila je u pritvoru ICE-a u zatvoru okruga Orange, čekajući da imigracijsko vijeće donese odluku o njezinom slučaju i nadala se da će ostati u New Yorku.

 | Autor: Netflix Netflix

„Lijepo je, ali jako je dosadno. Ovdje kao da nemam apsolutno ništa za raditi. Tek jednom dnevno imam nakratko svoj tablet. Tako sam u kontaktu sa svima. Pa samo pokušavam biti zaokupljena svim projektima koje provodim. I nadam se da ću otići odavde vrlo, vrlo brzo. I moji odvjetnici rade na pronalaženju načina da me izvuku odavde što je prije moguće“, rekla je za NBC News.

U listopadu 2022. Sorokin je puštena iz Orange County ICE objekta, pod uvjetom da mora položiti jamčevinu od 10.000 dolara, ostati u 24-satnom kućnom pritvoru i ne koristiti bilo koji oblik društvenih medija.

Što sada namjerava Anna Delvey?

Sada ima velike planove kojima želi zaraditi hrpu novca. Ovoga puta valjda legalno. Prijavila se za novi dokumentarni serijal koji će započeti tamo gdje završava 'Inventing Anna'. Sorokin je potpisala ugovor s Bunim-Murray Productions da glumi u limitiranoj dokumentarnoj seriji o svom životu nakon zatvora.

„Annina priča je vrlo živa i još uvijek se odvija dok razgovaramo. S njom već mjesecima razvijamo ovaj projekt – i proveli smo nebrojene sate u telefonskim i video pozivima s njom. Ona je kompliciran i fascinantan lik, a mi se veselimo ispričati sljedeće poglavlje njezine priče koja se neprestano razvija“, rekao je Michael Driscoll, direktor razvoja u Bunim-Murray Productions u jednom intervjuu.

 | Autor: Netflix Netflix

No, to nisu svi njezini planovi. Nedavno su se pojavile informacija da će Sorokin/Delvey snimati reality show, 'Delvey's Dinner Club', u njezinom stanu u East Villageu gdje je u kućnom pritvoru. Emisija bi trebala producirati kuća 'Butternut Courtney White'.

„Učinit će to kroz ono što je već postalo jedan od najpopularnijih stolova u gradu - intimne večere samo uz pozivnice u njenom domu“,  stoji u priopćenju producentske kuće. „Tamo će joj se skupina glumaca, glazbenika, osnivača i članova društva, novinara i drugih cijenjenih gostiju, koje je pozvala Delvey, pridružiti svaki tjedan oko stola za kojim ih poslužuje privatni kuhar. Bit će puno iskrenih razgovora u kojima nijedna tema nije zabranjena – uključujući Annino iskustvo unutar sustava kaznenog pravosuđa, njezine strategije za obnovu imidža i njezine planove za budućnost“. 

„Ne postoji ništa bolje od iskustva okupljanja odabrane grupe prijatelja kako bi podijelili životne priče i uživali u sjajnom kulinarskom iskustvu“, rekla je Sorokin u izjavi. „Zahvalna sam na prilici da radim s Wheelhouseom i Butternutom kako bih prenijela svoju viziju široj publici i podijelila uvid u stvarnu Annu Delvey“. 

Jill Dando Možda vas zanima Nova Netflixova true crime serija istražuje neriješeno ubojstvo poznate TV voditeljice Rubrika Life&style Life&style
Photo: Promo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Uuu zamisli.ti nje