Life&style

Lansirano je novo piće - ružičasti hibrid džina i vina! Jedva čekamo isprobati!

  • Nagrađivani engleski brend vina, Chapel Down, lansirao je novo piće - džin-vino
  • Džin-vino kombinacija je crnog pintoa i najfinijeg džina i ružičaste je boje
  • Piće koje će osvojiti Instagram košta oko 300 kuna

Nagrađivani engleski brend vina, Chapel Down, lansirao je novo piće koje je u sekundi zavladalo našom listom proljetnih želja. Riječ je, naime, o hibridu džina i vina ružičaste boje. Točnije, riječ je kombinaciji crnog pinota i najfinijeg džina obogaćenog aromom korijandera, sušenog bobičastog voća, kleka, ružina pupoljka, citrusa, šipka, anđelike i čilija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chapel Down (@chapeldown) on

Josh Donaghy-Spire proizvođač je džin-vina koje se zaludilo društvene mreže. ''Rezultat je aromatični roza džin s delikatnom aromom bobičastog voća koja savršeno balansira s armom kleka i osvježavajućim citrusima.'' - kaže idejni autor ovog pića koji je svijet već oduševio chardonnay vodkom koja je prozvedena u studenom 2017. godine i doslovno je pokorila tržište vina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chapel Down (@chapeldown) on

Čini se da je Chapel Down mislio na baš sve jer, osim (vjerujemo!) sjajnim okusom, džin-vino tržište će osvajati veoma ženstvenim pakiranjem. Elegantna boca teksturirana je i poluprozirna, a gornji dio omotan je u roza mat papir. Kako fotogenično, zar ne? Već vidimo kako će crni pinot i džin biti hit instagramsko piće proljetne i ljetne sezone. Degustatori džina već su krenuli s komplimentima na račun proizvoda, a tu su i prve spontane fotke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by High Ginx (@highginx1) on

Džin-vino već se nalazi u ponudama brojnih engleskih restorana, a može se kupiti i na web shopu Chapel Downa. Cijena jedne boce je oko 300 kuna (35 funti), a za najveće fanove to i nije toliko visoka cijena. Mislimo da je vrijeme za jedno testiranje! Što kažeš?

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0