Life&style
Film Highlander

Kultni 'Highlander' dobiva remake, je li Henry Cavill dostojna zamjena najboljem komadu 80-ih, Christopheru Lambertu?

  • Godinama se priča o remakeu kultnog filma 'Highlander', snimljenog davne 1986. godine
  • U ovom romantičnom akcijskom filmu glumili su, između ostalih, Christopher Lambert (aaah) i Sean Connery 
  • Premda je film imao i nekoliko nastavaka, nisu bili ni približno uspješni kao prvi dio, a sada će se snimati remake s Henryjem Cavillom – i jedva čekamo! 

Prije otprilike tri godine je prvi puta objavljeno da će se ponovno snimati film 'Highlander', remake kultnog klasika iz 1986. godine, i to sa zvijezdom 'The Witchera', Henryjem Cavillom u glavnoj ulozi. Međutim, fanovi kultnog filma će morati pričekati još neko vrijeme dok se film konačno pojavi na velikom platnu. Ali, sada znamo kada počinje snimanje.

U sklopu Festivala mediteranskog filma na Malti, redatelj filmova 'John Wick' i remakea filma 'Highlander', Chad Stahelski, otkrio je da bi trebao početi sa snimanjem novog 'Gorštaka' za oko šest mjeseci. „Počinjemo snimati u Škotskoj u siječnju“, izjavio je Stahelski. Odmah nakon festivala je otišao u Škotsku pregledati moguće lokacije snimanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Možda vas zanima Tom Hanks i Robin Wright, par iz 'Forresta Gumpa', opet glume zaljubljeni par u filmu, još mlađi nego prije 30 godina! Rubrika Life&style Life&style

'Highlander' je puno više od borbi s mačevima

Premda je zabrinut za glumce i ekipu zbog čestih opasnih vratolomija koje trebaju izvoditi, također je zabrinut koliko će novi fantastični akcioni film biti uzbudljiv za gledatelje.

„Ponekad trominutna borba mačevima može biti pomalo dosadna", priznao je Stahelski. „Hoću li biti dosadan s filmom o mačevanju?“, jedna je od njegovih misli. „I kako da isprepletem vatreno oružje, borilačke vještine i jurnjave automobilima, i koji dio priče što zauzima? Još uvijek moram sve to dobro shvatiti. Film nije 'Kraljevna nevjesta', ni 'Tigar i zmaj', ni 'Gospodar i ratnik', a niti 'Zorro'. Kakav bi to novi izgled akcije ili mačevanja trebao biti zbog kojeg bi se ljudi mogli oduševiti? To je ono zbog čega ne spavam noću“, dodao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

  Film Fly Me To The Moon Možda vas zanima 'Fly Me To The Moon' romantična je komedija koju jedva čekamo zbog kemije Scarlett Johansson i Channinga Tatuma Rubrika Life&style Life&style
Photo: Lionsgate

Komentari 0