Life&style
'Američka pita' glumačka postava

Kultna komedija 'Američka pita' dobiva novi nastavak, autori pripremaju dosad neviđeni pogled na priču

  • Nakon originalnog filma iz 1999. te nekoliko nastavaka, hit komedija 'Američka pita' dobit će još jedan
  • Novi nastavak ponudit će dosad neviđeni aspekt, a scenarij priprema Sujata Day
  • Temeljit će se na originalnoj priči, no točni detalji radnje još nisu poznati

Jedna od najpoznatijih komedija, 'Američka pita' koja je glumce poput Jasona Biggsa, Alyson Hannigan i Seanna Williama Scotta, izašla je još 1999. te ubrzo postala hit. S originalnom glumačkom postavom snimljena su još tri nastavka. Za prvi film scenarij je pisao Adam Herz, dok je redatelj bio Paul Weitz. Universal sad priprema novi nastavak, a za scenarij će ovog puta biti zaslužna Sujata Day, prenosi The Hollywood Reporter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by American Pie (@americanpie)

Novi nastavak temeljit će se na originalnoj priči, ali ponuditi i novi pogled na radnju iz ove popularne komedije. Zasad detalji oko radnje novog filma još uvijek nisu otkriveni.

Možda vas zanima Pogledali smo novi film o Marilyn Monroe: Genijalna uloga Ane de Armas u životnoj drami slavne ikone Rubrika Life&style Life&style

Sujata Day najpoznatija je po ulozi u seriji 'Insecure' na HBO-u, kao i režiranju filma 'Definition Please', u kojem je i glumila bivšu natjecateljicu u slovkanju koja se ponovno povezuje sa svojom obitelji. Film je na nekoliko festivala osvojio prestižne nagrade, a trenutno je dostupan za gledanje na streaming platformi Netflix.

Novi nastavak 'Američke pite' dolazi nakon tri nastavka originalnog filma, kao i nekoliko spinoff filmova, pod nazivom 'American Pie Presents', od kojih je zadnji snimljen 2020.

Možda vas zanima Reese Witherspoon i Ashton Kutcher vraćaju se romantičnim komedijama, ovom filmu se baš veselimo Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: Instagram @biggsjason

Komentari 0