Life&style
1/9

Kuhinjski aparati u duginim bojama

Koliko često ste se zatekli kako više pažnje obraćate dizajnu, nego funkcijama nekog kućanskog aparata? Estetika i kvalitetan dizajn postali su sastavni dio svakog komada bijele tehnike i vrijeme je da se upoznate s najnovijim trendovima.

Bijela tehnika odavno više ne zaslužuje taj epitet. Kućanske aparate možemo slobodno svrstati u kategoriju "šarene" tehnike, jer njihov dizajn ponekad više podsjeća na igračke, negoli na miksere, glačala i hladnjake. Žuta, crvena, narančasta i ljubičasta postale su uobičajene boje na kuhinjskim radnim plohama, a osim dizajnera, boje su osvojile i neke od najvećih tvrtki u svijetu tehnologije.

Bijela i pastelne boje za konzervativne

 | Autor: Ipak, neobični kuhinjski pomagači u ludim bojama ipak ne pristaju uz svaki interijer. U klasične kuhinje će se puno bolje uklopiti nešto "konzervativniji" uređaji u raznim pastelnim nijansama kombiniranim sa bijelom bojom.

Takva glačala, parna kuhala za hranu, aparate za kavu i kuhala za vodu ima u ponudi i Philips. Kombinacija klasičnog dizajna, bijele boje, vrhunske tehnologije osvaja ljubitelje rustikalnih interijera i praktičnosti, jer svi aparati izgledaju slično.

Jarke boje za hrabre

Moderni interijeri pak mogu izdržati mnogo više boja. Ukoliko u vašoj kuhinji dominira jedna boja, odaberite  male aparate u suprotnoj boji kako bi se međusobno isticali. Želite li pak da vaša kuhinja ima temu, npr. mornarsku, uvijek možete odabrati boje koje se međusobno nadopunjuju poput plave i bijele, crvene, žute i narančaste te ljubičaste i bijele.

U moderne interijere se savršeno uklapaju inovativni dizajnerski komadi koji svoju funkciju ne otkrivaju na prvi pogled. Takvi su Bugatti aparati koji spajaju najbolje od dizajna i inovacije, pa tako njihovi sokovnici izgledaju poput vaze na stalku, a drobilica za orahe poput zaljubljenog para. Retro kuhinje će oplemeniti tosteri i mikseri retro dizajna, ali ipak prilagođeni potrebama 21. stoljeća.

Photo: None

Komentari 0