Life&style
Kućna pomoćnica posluživala je obitelji vodu iz zahodske školjke

Kućna pomoćnica posluživala je obitelji vodu iz WC školjke - za osvetu. Bili su grozni prema njoj

  • 32-godišnja žena, koja je radila kao kućna pomoćnica u jednoj singapurskoj obitelji, navodno je poslodavcima posluživala vodu iz zahodske školjke
  • To nije sve: navodno im je i pljuvala u pića i na hranu - mora da su je jako razljutili...
  • Međutim, ona tvrdi da je za to imala razloga. Je li njeno ponašanje opravdano?

U najboljem slučaju trebao bi postojati odnos povjerenja između posloprimca i poslodavca, jer neizbježno provode puno vremena zajedno i trebali bi se međusobno ponašati s određenim respektom. U jednom nevjerojatnom slučaju u Singapuru obje su strane očito povrijedile to međusobno poštovanje - s gorkim posljedicama. Tamo se sada sudi kućnoj pomoćnici, ali postoje i optužbe protiv njezinog poslodavca.

via GIPHY

Naime, 32-godišnjakinja je došla u Singapur s Filipina i zaposlila se kao kućna pomoćnica preko agencije za zapošljavanje u metropoli. Ali, njezin odnos s poslodavcima je od početka bio hladan: obitelj joj je uzela mobitel i davala joj malo za jelo. Nakon nekog vremena žena im je uzvratila na svoj način: na primjer, glavi obitelji poslužila je vodu koju je izvadila iz WC-a, pljunula u vrč s pićem i koristila skupu gazdaričinu kozmetiku.

Možda vas zanima 5 znakova koji ti jasno dokazuju da stvarno imaš lošeg šefa Rubrika Life&style Life&style

Službenica je također pljuvala u vrčeve za vodu

Sve je to izašlo na vidjelo tek nakon što su poslodavci postali sumnjičavi i potajno postavili nadzorne kamere. Snimke su bile jasne te šokantne za obitelj. Kad joj je agencija zaprijetila hitnim otkazom, 32-godišnjakinja je konačno priznala sve. Morala je stati pred sud i osuđena je na četiri tjedna zatvora.

via GIPHY

Stručnjaci otkrivaju što znači kada sanjaš svog šefa - to može biti znak nečeg puno dubljeg

Ono što je također došlo na vidjelo tijekom procesa je, međutim, bilo to da se radno vrijeme žene kretalo svaki dan od izlaska sunca do ponoći, bila je grubo verbalno zlostavljana zbog malih pogrešaka te je mogla popiti kavu i jesti suhi kruh ujutro, kašu u vrijeme ručka, a za večeru je eventualno dobila ostatke jela obitelji. U vrijeme suđenja imala je samo 40 kilograma. Sudac je, međutim, izrekao kaznu na temelju sljedećega: „Da ste imali pritužbe, postoje legitimna mjesta gdje ste se mogli obratiti. Ono što ste učinili nije bio pravi način za rješavanje toga.“

Photo: Shutterstock

Komentari 0