Life&style

Kućica od čokolade, kao iz Ivice i Marice? Sada je možeš iznajmiti!

Ma tko ne bi živio u kućici od čokolade. Zamisli, kad ti dođe, gricneš malo stola, komad krova... Pa, ti snovi sada su stvarnost. Doista postoji kuća od čokolade i doista može biti tvoja

Zamisli buđenje u sobi prepunoj čokolade. Jesi? Super, sad ćemo ti reći kako da ti se to dogodi. Na ovu divnu i ukusnu ideju došao je francuski čokolater Jean - Luc Decluzeau koji je i inače poznat po skulpturama od čokolade. Jean- Luc je tako napravio kućicu sasvim pristojne kvadrature, 18 kvadratnih metara, u kojoj mogu boraviti četiri osobe, a za izgradnju je upotrebljena tona i pol pol čokolade. 
 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Svaki detalj u kući isto je tako izrađen od čokolade, od zidova i krova pa sve do kamina, stolića, sata, šalica i knjiga. Čak je i luster od čokolade. U dvorištu se nalazi i ribnjak od bijele čokolade te gredice čokoladnog cvijeća. Odlična vijest je i ta da je velik dio kuće i namještaja jestiv. 
 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Osim Magnum sladoleda sada možeš kupiti i Magnum čokolade. Probale smo! Rubrika Life&style Life&style

Sigurno te zanima kako i ti možeš noćiti u ovom raju za čokoljupce. Kao prvo, moraš biti jako brza jer je moguća rezervacija samo nekoliko datuma. U 10 sati ujutro 19. i 26. rujna moći ćeš rezervirati jedno noćenje. To noćenje će biti sa 5. na 6. listopada. Cijena ovog jedinstvenog smještaja je 50 eura, odnosno 371 kunu. 
 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Kućica iz snova je smještena unutar staklene konstrukcije L’Orangerie Ephémère u vrtovima muzejskog kompleksa Cité de la Céramique u, Sèvresu, južnom predgrađu Pariza. Gdje se nadamo da su vrućine popustile jer ne kužimo kako se inače čokoladna kućica ne bi otopila?!
 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Ovaj novi okus Ritters čokolade želimo probati odmah! Rubrika Life&style Life&style

I sam autor je oduševljen svojim projektom te je izjavio ''“Nikad nisam ni pomislio da ću dobiti priliku izgraditi pravu Čokoladnu tradicionalnu kućicu u kojoj će putnici noćiti!''

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0