Life&style

Kuća slavnog pjevača vrijedna 55 i pol milijuna kuna jedna je od ljepših koje smo vidjeli. Zaviri i ti

  • Unatoč šuškanjima da im je brak u krizi, Justin Bieber i njegova supruga Hailey kupili su novi dom
  • Kuća na Beverly Hillsu vrijedna je 8 i pol milijuna dolara
  • Hailey i Justin tražili su sigurno i prostrano mjesto, a uredili su ga u bež, sivoj i bijeloj boji 

Iako se šuška kako upravo prolaze kroz svoju prvu bračnu krizu, Justin Bieber i njegova supruga Hailey Baldwin ne daju naslutiti nevolje u raju. Dapače, čini se da je Hailey Justinova najveća podrška u borbi protiv depresije o kojoj se mladi pjevač nedavno oglasio na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

''U posljednje vrijeme se borim. Osjećam se nepovezano i čudno. Uvijek se vratim i nisam zabrinut, ali samo sam vas htio zamoliti da molite za mene. Bog je dobar i naše molitve uistinu djeluju.'' - poručio je pjevač na svom profilu i zabrinuo fanove diljem svijeta. Ipak, čini se da mu je ovih dana ipak bolje jer se upravo odlučio na kupnju nove kuće na Beverly Hillsu.

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Izvori bliski paru rekli su za E.T. kako je par želio sigurno mjesto, dobru lokaciju i dovoljno prostora za moguće proširenje obitelji. Htjeli su nov i moderan dom u kojem će se dobro osjećati i to su definitivno pronašli.   | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Cijena luksuzne rezidencije Beiberovih penje se na vrtoglavih 8 i pol milijuna dolara (oko 55 i pol milijuna kuna) i nema sumnje da je pravi dom iz snova. Bijela vila veoma je prozračna i ima mnogo prozora, a oko nje se proteže golema okućnica s bazenom i lounge prostorom koji je uređen minimalistički, ali izgleda veoma udobno.  | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Unutrašnjost je prilično praktično uređena pa je predsoblje stepenicama spojeno s kuhinjom i dnevnim boravkom, a tonovi koji prevladavaju su veoma svijetli. Na prvi pogled, bijela, siva i bež boja dominiraju prostorom.  | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram U dnevnom boravku nalazi se kamin i prostrani stakleni stol te kauči, a prostor ima pogled na zelenilo u vrtu. Osim toga, za oko su nam zapele crno-bijele fotografije koje su odličan izbor u uređenju ovog zgodnog interijera.   | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Ipak, moramo priznati da nas je najviše oduševila prostorana spavaća soba s mnogo svjetla i golemim krevetom. Moramo priznati da je dom Bieberovih veoma praktičan i uistinu mladenački prostor bez previše celebrity kiča. Mi smo oduševljeni, a ti?

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0