Life&style

'Kruna' ima novi završetak: Kraljevsko vjenčanje je finale pete sezone, a otvara se prostor za nastavak

  • Peta sezona popularne serije 'Kruna' stiže na Netflix u studenome, a obuhvaća razdoblje na prijelazu u 21. stoljeće
  • Iako se pretpostavljalo da će sezona završiti u 2002. godini, kad je kraljica izgubila i sestru i majku, izgleda da će se radnja proširiti do vjenčanja Charlesa i Camille tri godine kasnije
  • Brak Charlesa i Camille se smatra kao završetak jedne turbulentne ere u kraljevskoj obitelji i početak nove

Serija o životu britanske kraljevske obitelji, odnosno kraljice Elizabete II,. već godinama donosi uzbudljivu priču i detalje koji nisu bili poznati javnosti. Veliki uspjeh serije ponukao je autore 'Krune' da se uhvate planiranja novih epizoda, iza nas su već četiri sezone, a željno iščekujemo petu koja u studenom stiže na Netflix.

Ono što je već poznato je da će kraljicu u petoj sezoni glumiti Imelda Staunton, poznata po ulozi zločeste Dolores Umbridge u Harryju Potteru. U ulozi princeze Diane bit će Elizabeth Debicki, poznatu iz filma "Veliki Gatsby", a Dominic West će utjeloviti princa Charlesa. 

 | Autor: Instagram Instagram

Obzirom da je svaka sezona 'Krune' dosad pokrivala jedno desetljeće, očekivalo se da će biti slično i s petom sezonom. Početak je predviđen oko 1990., a pretpostavljalo se da će sezona završiti u 2002., kada je kraljica izgubila majku i sestru. Ipak, The Sun je otkrio da će se radnja produžiti do 2005., odnosno do vjenčanja Charlesa i Camille. 

Snima se 5. sezona serije Virgin River Možda vas zanima Snimanje pete sezone hit serije 'Virgin River' već je počelo, evo što zasad znamo Rubrika Life&style Life&style

Neimenovani izvor otkrio je za The Sun: "Riječ je o maloj ali značajnoj promjeni u scenariju, obzirom da označava početak jedne nove ere u kojoj će naglasak biti na prinčevima Harryju i Williamu, te njihovu ocu Charlesu. Brak Charlesa i Camille se smatra kao završetak jedne turbulentne ere u kraljevskoj obitelji i početak jedne nove."

 | Autor: Instagram Instagram

Završetak pete sezone tako otvara prostor za šestu, prema najavama posljednju sezonu 'Krune'. Tako će završne sezone popularne serije obuhvatiti razdoblje od čak gotovo dva desetljeća, pojavljivanje Meghan Markle, skandal u koji je bio upleten prince Andrew i smrt princa Philipa.

Možda vas zanima 6 serija koje se u srpnju isplati pogledati na Netflixu i HBO-u Rubrika Life&style Life&style

Neke glasine spominju da bi se nakon snimanja šeste sezone priča mogla vratiti u prošlost, do smrti kraljice Viktorije 1901. i abdikacijske krize kralja Edvarda VIII. 

Photo: Instagram

Komentari 0