Life&style

Kritike na račun 'Zvijezde pjevaju'! Neočekivano ispadanje razljutilo mnoge, reakcije pljušte

  • HRT-ov show' Zvijezde pjevaju' postaje sve napetiji kako parovi napuštaju natjecanje
  • Mnogi su ispadanje Josipe Kusić i Sandija Cenova u trećoj emisiji u subotu ocijenili nepravednim
  • No, neočekivan odlazak para nije uspio zasjeniti sjajan nastup jednog od favorita showa

HRT-ov show 'Zvijezde pjevaj'u u trećoj emisiji osim zabavnih minuta donio je i jedno veliko iznenađenje gledateljima, ali i natjecateljima. Naime, iako su dobili sve pohvale za nastup ali i dobre ocjene žirija, bivša miss Hrvatske Josipa Kusić i njezin mentor Sandi Cenov napustili su natjecanje odlukom publike u studiju. 

Možda vas zanima Prepoznaješ li poznatu Hrvaticu koju smo jučer gledali u 'Zvijezde pjevaju'? Rubrika Stars Stars

Josipinu izvedbu pjesme 'Jabuke i vino' pohvalio je član žirija  Mark Tolja, naglasivši da je bila točna i da ima lijep glas kada pjeva u nižim lagama. U mišljenju mu se pridružila Mirela Priselac Remi koja je ocijenila da Josipa eksponencijalno raste iz emisije u emisiju, a navela je kako bi joj dala nadimak "divlja jagodica" jer je s jedne strane nježna, a s druge ima punk u sebi.

Za svoj nastup Josipa i Sandi dobili su zbroj ocjena 32 od stručnog žirija kojeg čine Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen. 

Da su bili dobri slaže se i publika na malim ekranima koja je nakon neočekivanog ispadanja svoje nezadovoljstvo izrazila na društvenim mrežama. 

‘’Šteta, moj omiljeni par, bili su odlični’’, ‘’ Presuper cura i predobar par’’, ‘’ Imam osjećaj da ispadaju po kriteriju kvalitete pjevanja mentora. Iako stalno govore da ne ocjenjuju mentore čini mi se ipak važnim tko je mentor i tko će biti pobjednik. Već sada se vidi kojeg mentora favoriziraju, na žalost!’’, ‘’Razočarana sam’’, ‘’Nisu trebali ispast’’, samo se neki od komentara. 

Možda vas zanima Ispovijesti Ivane Kindl: Puno sam razmišljala o djeci i na kraju sam odlučila... Rubrika Stars Stars

Mnogi na društvenim mrežama smatraju kako je u trećoj emisiji bilo i gorih kandidata od Josipe i Sandija, a i navodili su kako neki od kandidata nemaju baš blage veze o pjevanju

No, svi se zato slažu da je jedan natjecateljski par posebno oduševio. Već nakon što je u prvoj emisiji pokazao svoje vokalne mogućnosti, Ivan Šarić s mentoricom Larom Antić Prskalo osvojio je žiri i publiku te odnio 35 bodova za pjesmu 'Human'. 

Na zaručnika je ponosna manekenka i voditeljica Korana Gvozdić, a Ivanov nastup nimalo ravnodušnim nije ostavio Slavka Sobina. ''Ne možeš ovako ubiti'', napisao je na svom Instagramu glumac.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Parovi su se ovaj put natjecali u žanrovima pop, rock i funk, koji je jedan od tri nova žanra ove sezone. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0