Life&style

Kristen Stewart novom fotografijom podijelila fanove: Uopće ne izgledaš kao princeza Diana!

  • Kriste Stewart u prvoj promotivnoj fotografiji iz filma o životu princeze Diane pošlo je za rukom uvjeriti fanove da je dobar izbor za glavnu ulogu
  • Rijetko tko se usudio poreći sličnost između 30-godišnje glumice i nikad prežaljene princeze
  • Međutim, posljednja fotografija koja nam je dala uvid u film podijelila je fanove koji ovog puta baš nisu uspjeli pronaći ništa zajedničko između Kristen i Diane

Nisu bas s naklonošću fanovi dočekali vijest da će glumica Kristen Stewart utjeloviti princezu Dianu u novom filmu o njezinom životu. Međutim, prvom fotografija s filmskog seta Kristen ne samo što je razuvjerila mnoge već ih je šokirala frapantnom sličnošću s pokojnom princezom. 

Možda vas zanima "Grozna ideja!". Snima se novi film o princezi Diani, a odabir glavne glumice mnoge je šokirao Rubrika Stars Stars

Mnogi nisu imali baš nikakve zamjerke na to kako će izgledati ekranizirana Diana, štoviše mnogi nisu mogli vjerovati da se na fotografiji upravo ne radi o rano preminuloj princezi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

No, nakon što je izašla još jedna transformacija 30-godišnje glumice, mnogi su omahnuli rukom i razočarano konstatirali da ovaj put zaista ne uviđaju sličnosti između Kesten i Diane. Posljednja promotivan fotografija filma uspjela je podijeliti Dianine fanove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @iconologist

Ne može se reći da se producenti i kostimografi zaista nisu trudili. Na promotivnoj  fotografiji Kristen zamišljeno gleda u kameru sasvim je vjerodostojno kopirala jedan od izgleda pokojne princeze. Na ruci čak nosi prsten identičan Dianinom zaručničkom prstenu od safira i dijamanata, a s kojim je princ William zaprosio Kate Middleton. 

Brojni obožavatelji iznenađeni su sličnošću princeze Diane i glavne glumice novog filma o njezinom životu

Neke od fanova neprežaljene Princeze posljednja transformacija potaknula je da na društvenim mrežama iskažu svoje nezadovoljstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OSSOM! (@_ossom)

‘’Stvarno nisam siguran oko ovoga’’, ‘’Šteta što nimalo ne izgleda kao Diana’’, Kristen Stewart kao Diana…to je ‘ne’ od mene’’, neki su od komentara korisnika društvenih mreža. 

Zaviri u novu vilu Kristen Stewart od 6 milijuna dolara: Kuhinja je postala predmet rasprave

Film o životu princeze Diane režira čileanski redatelj Pablo Larraíno, a  očekuje se kako bi  bi svjetlo dana mogao ugledati na jesen. Radnja bi se trebala odvijati kroz period od tri dana u prosincu 1991. kada se Diana odlučila suočiti s krahom braka i započeti novo životno poglavlje.

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Photo: Shutterstock

Komentari 0