Life&style

Krimi komedija sa Jonom Hammom, idealna za opuštanje, brzo se uspinje na Netfixovoj ljestvici

  • Na Netflixu se nedavno počeo prikazivati film 'Priznaj, Fletch' ('Confess, Fletch')
  • Ovaj film Grega Mottole simpratičan je film s mnoštvom otkačenih likova i sofisticiranim portretom Irvina Fletchera kojeg glumi Jon Hamm, poznatog po seriji 'Momci s Madisona' 
  • Fletcher je novinar, koji je postao privatni istražitelj, a uvijek nekako upada u nevolje

Može, ali i ne mora biti dobar potez u karijeri za Jona Hamma igrati ulogu koja se nekada povezivala s Chevyjem Chaseom. Ali, to je ono što on radi u ovoj otkvačenoj krimi komediji koju je režirao Greg Mottola, a temelji se na originalnom liku izvorno stvorenom u nizu romana autora i bivšeg novinara Boston Globea Gregoryja Mcdonalda.

Jon Hamm glumi Irvina „Fletcha" Fletchera, novinara koji je postao privatni istražitelj, čovjeka koji uvijek upada u nevolje. Po toj je ulozi poznat Chase, a igrao ju je u nekoliko filmova iz 80-ih, premda Hamm glumi Fletcha kao sofisticiranog i mudrog trgovca, bez uvrnute prenaglašene komedije kakva je bila zaštitni znak Chevyja Chasea. 

 | Autor: Paramount Pictures Paramount Pictures Foto: Paramonut Pictures, Jon Hamm u filmu Priznaj, Fletch

Njegov Fletch je britki detektiv kojeg je za posao u Rimu angažirala lijepa i tajanstvena talijanska nasljednica Angela de Grassi (glumi je Lorenza Izzo, koja znamo kao talijansku zaručnicu Leonarda DiCaprija u filmu 'Bilo jednom u Hollywoodu').

Martin Scorsese Možda vas zanima Scorsese ne staje ni u 80-ima, režirat će dva biografska filma, o Franku Sinatri i o Isusu! Rubrika Life&style Life&style

Skupe obiteljske slike njezina oca, uključujući Picassa, ukradene su; Fletch prati trag i odlazi u Boston, gdje nestali plijen, čini se, nudi na prodaju čudni trgovac umjetninama (Kyle MacLachlan). 

 | Autor: Promo Promo

Ali, kad se Fletch prijavi u svoju unajmljenu kuću u gradu, pronađe mrtvu djevojku i odgovori s blagim, ciničnim zaprepaštenjem koje se ne mijenja čak ni kad nespretni policajci Monroe i Griz (izvrsne uloge Roya Wooda Jr. i Aydena Mayerija) sumnjaju da je Fletch ubojica. Sigurno je našem dražesnom skitnici Fletchu namješteno. Ali od koga?

 | Autor: Paramount Pictures Paramount Pictures Foto: Paramonut Pictures, Jon Hamm u filmu Priznaj, Fletch

Sve to dolazi zajedno s otkvačenim nizom sporednih uloga za osumnjičene i namjernike, uključujući Marciu Gay Harden kao Angelinu maćehu i Hammovog suradnika iz serije 'Momci s Medisona', Johna Slatteryja, koji glumi Fletchovog pijanog nekadašnjeg urednika, gunđajući zbog novinara koji ovih dana žele raditi od kuće. Film je izvrsna zabava, a Hamm bi se mogao razviti u liku ako ovo postane franšiza – u što se iskreno nadamo! 

Film Kinds of Kindness Možda vas zanima Rasplesana oskarovka Emma Stone opet briljira u traileru za sljedeći film Yorgosa Lanthimosa Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Promo Promo

Photo: Paramount Pictures

Komentari 0