Life&style
Kraš Dorina novi okus

Kremasti lješnjak, jagoda s vanilijom i poboljšani Petit Beurre - proljeće je dobro krenulo kad je Dorina u pitanju

  • Obožavana Kraševa Dorina dostupna je u više od dvadeset okusa, a sad je dobila i dva potpuno nova
  • Tu je i treći, unaprijeđeni i svima već dobro poznat Petit Beurre
  • Jedva čekamo isprobati i Creamy Hazelnut i Strawberry & Vanilla

Znate li da u šarolikoj ponudi Kraševih Dorina čokolada ima više od dvadeset neodoljivih okusa? A znate li da je ova ponuda dobila nova pojačanja u timu? Tako im se odsad pridružuju dva potpuno nova okusa, Creamy Hazelnut i Strawberry & Vanilla, te treći unaprijeđeni, Petit Beurre.

Slatkim snagama pristigla je Dorina Creamy Hazelnut punjena finom kremom od lješnjaka te obogaćena hrskavim komadićima lješnjaka. Od prvog trenutka kada je otvorimo, preplavljuje nas miris lješnjaka i primamljive arome čokolade, koji neodoljivo pozivaju na uživanje. Već vam osmijeh postaje širi, a tek smo krenuli na ovo sočno putovanje. Dorinina avantura dolazi u proljeće, baš kad svi željno iščekujemo najiščekivanije voće sezone i donosi nam novu čokoladu Dorina Strawberry & Vanilla. Balans voćnosti jagode i kremastog okusa vanilije stvara idealan spoj za one koji traže poseban doživljaj svježeg, slatkog užitka. Osjetite li već tu eksploziju voćnih okusa? Ma čisto zadovoljstvo!

Kraš Dorina novi okus | Autor: Pr Pr Foto: PR, Kraš Dorina

Matcha dražeje Možda vas zanima Bijela čokolada, badem, limun - i matcha! Rastu nam zazubice na fine bombončiće domaćeg brenda Rubrika Life&style Life&style

U svijetu Dorina čokolada, trenuci uživanja ne događaju se samo kroz potpuno nove okuse, već i suptilnim promjenama u onim postojećim okusima. Tako u spoju vrhunske čokolade i keksa, predstavljamo Dorinu Petit Beurre poboljšane recepture koja savršeno spaja čokoladnu teksturu, mliječno punjenje i komadiće Petit Beurrea. Pomalo nostalgičnim, no inovativnim okusom, osvaja nepca svih generacija.

Bez obzira na okus koji odaberete, u svakoj se kockici krije priča. Dorina nikako nije samo obična čokolada. To su umotani zalogaji zadovoljstva koji nas kontinuirano podsjećaju na slatkoću života u kojima rado uživamo sami, a još ih radije dijelimo s dragim ljudima.

Foto: Instagram @kuchenundco, torta s likerom od jaja Možda vas zanima Izgled mu je skroman, ali kolač s likerom od jaja prava je uskršnja slastica Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pr
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    super