Life&style

Krema za testise - možda bi mogla razveseliti dragoga?

Da, da, dobro si čula. Nedavno je na tržište stigla krema za jaja (doslovno tako piše na njoj) koja snažnijem spolu pomaže u njezi intimnih dijelova

I muškarci trebaju brinuti za svoju intimnu zonu, pa nije ni čudo da je kreativni tim brenda Ulola kreirao nešto zanimljivo i za njih. A nama je, naravno, za oko zapeo naziv proizvoda  - "Krema za jaja". Jer nema ništa jasnije od ovog naziva. Osim namjene proizvoda? Pa, Ulola krema za jaja njeguje, hrani i štiti osjetljivu kožu testisa. Posebno zato što dnevne aktivnosti, hodanje, nošenje donjeg rublja iritiraju njegove "dragulje" te mogu i upaliti kožu. Krema Ulola izrađena je u potpunosti od prirodnih sastojaka, nije testirana na životinjama, ne sadrži parabene niti umjetne boje.

Možda vas zanima Napravi sama kod kuće valove baš kao kod frizera! Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Isprobale smo proizvod koji se proda svakih 1,8 sekundi Rubrika Beauty Beauty

Krema za jaja je i cijenom pristupačna - 75 mililitara košta 59 kuna, pa vjerujemo da će dečki moći svoju kremu koristiti i tijekom cijele godine. Glavni sastojak je provitamin A (beta-karoten) iz ulja mrkve, te ricinusovo ulje i ulje pamuka. Samo najnježnije, zar ne?

Možda ćemo malo pretjerati jer smo se tek oporavili od blagdanskog darivanja i znamo da ti vjerojatno još nije u planu kupovati poklone za Valentinovo, no sigurni smo kako bi ovo bio dobar, ali i škakljiv poklončić!

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0