Life&style
Sofia Vergara i Joe Manganiello

Kraj ljubavi Vergare i Manganiella: Iscurilo je tko je zatražio razvod ali i zbog čega se brak raspao

Premda se na prvi pogled čini kako holivudske zvijezde vode savršene i uvijek sretne živote, sve što je obično potrebno je iznenadni prekid da se ta perspektiva promijeni. Nadamo se da će za Joea Manganiella i Sofiju Vergaru razvod završiti 'bezbolno' te da da će ostati u prijateljskim odnosima, što često nije slučaj. 

Vergara i Manganiello nedavno su objavili su se fizički rastali nakon sedam godina braka, a glumac iz 'Magic Mikea' službeno je podnio papirnati zahtjev za razvod 19. srpnja. Papirologija je podnesena s jednim od standardnijih navedenih razloga, 'nepomirljivim razlikama', a sada kruže neki od navodnih detalja koji stoje iza tih razlika.

 | Autor: Instagram @sofiavergara Instagram @sofiavergara

Različite ideje o djeci

Prema nekim izvorima, jedno od temeljnih razloga iza razvoda slavnog para su djeca. Priča se da Manganiello želi biti otac i imati djecu, dok to nije nešto čemu se Vergara želi posvetiti.

Inače, Sofia Vergara već ima sina Manola koji je rođen 1991., dok je još bila u braku sa svojim prvim suprugom Joeom Gonzalezom od kojeg se razvela 1993. godine. S druge strane, Manganiello nema djece iz prijašnjih veza.

Činjenica da bivši par nije imao zajedničku djecu olakšava rješavanje brakorazvodne parnice, budući da nema problema sa skrbništvom koje bi trebalo dodatno raspraviti. 

Možda vas zanima Nakon Vergare i Manganiella ovo su slavni parovi kojima je također presudila 'ukleta' sedma godina ljubavi Rubrika Stars Stars

Vergara i Manganiello sada navodno vode različite živote

Srećom, čini se da se glasine i izvješća slažu da su Manganiello i Vergara još uvijek u dobrim odnosima. Međutim, ističe se i da su manje-više već dulje vrijeme na dvije različite valne duljine i više nemaju zajedničke interese kada je u pitanju slobodno vrijeme. Prema izvoru bliskom paru: „Joe i Sofia su se rastali jer su živjeli različitim životima. Nije bilo varanja ili nečeg sličnog. Oboje su shvatili da su rijetko na istoj valnoj duljini… Ona bi radije izišla s prijateljima, a on bi radije ostao kod kuće pa bi se često događalo da ne provode puno vremena zajedno. Žive odvojene živote već oko godinu dana, pa je došlo vrijeme da prekinu.

Glumac se više voli odmarati kod kuće igrajući društvene igre, nego izlaziti van. S druge strane, za Sofiju Vergaru kažu da je puno društvenija osoba koja voli putovati i družiti se s prijateljima, o čemu svjedoče njezine fotografije u kupaćim kostimima s odmora u Italiji. 

Zvuči kao da je ona bila sretna što je mogla otići sama, dok je on bio zadovoljan što se motao po kući, ali da je to uzrokovalo da se još više udalje – trajno! 

Evo izjave u kojoj su objasnili svoj prekid:

„Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno o drugom, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom svojih života.“

Teško da bi se na putu do razvoda moglo dogoditi nešto što bi uzrokovalo još gadniji rascjep među njima, a postoji i predbračni ugovor koji niti jedno od njih ne želi osporiti, pa će to zasigurno pomoći da proces razvoda prođe što glatkije. Trebamo li očekivati da će Vergara još više pokazivati svoje nove bikinije otkako je postala slobodna žena?

Možda vas zanima Eva Longoria otvorila je dušu o karijeri i privatnom životu: "Bila sam veliko razočaranje za svoju obitelj" Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0