Life&style

Kosa boja breskve prema najavama će biti najveći ljetni trend. Kako je postići?

  • Plavuše i crvenokose, pozor: novi trend „Peach Cobbler Hair“, isplati se isprobati! 
  • Očito se nastavlja trend "jestivih" boja za kosu koje su u principu toplih tonova
  • Savršeno za ljeto obasjano suncem

Nakon „Chocolate Cake Hair“ i „Cinnamon Sugar Crunch“, na Instagramu se pojavio novi trend koji je brzo osvojio mnoga srca. 
Kao i prethodni, ovaj trend je dobio ime po ukusnom desertu: Peach Cobbler je hrskavi složenac s breskvama. Ovaj slatki trend boje kose – kojeg je kreirao stilist Chad Kenyon – je topli svijetli crvenkasti ton s nježnim nijansama boje breskve. 

Kenyon je u jednom intervjuu otkrio kako je na jednoj svojoj klijentici htio isprobati nešto novo. S pomoću „color melting-tehnike“ kreirao je svojoj mušteriji topli ton breskve – koji zgleda kao da je kosu poljubilo sunce. Ovaj izgled nije dobar tek za crvenokose koje žele malo osvježiti svoj izgled, nego je idealan i za plavuše željne promjene. 

Možda vas zanima Sve si isprobala, no kosa ti je i dalje suha, oštećena i tanka? Ovih 6 savjeta bi ti moglo pomoći Rubrika Beauty Beauty

Kako bi malo osvježio svijetlocrvenu boju kose, Kenyon je izabrao hladnu vanilin-blond boju. Pomoću posebnih tehnika je raspodijelio boju po cijeloj kosi, a zatim je osvježio kosu pri korijenu tamnijim tonom. Nakon toga je dodao još malo nježnih tonova breskve. 
 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0