Life&style
Kim Kardashian

Komedija 'The Fifth Wheel', s Kim Kardashian u glavnoj ulozi, stiže na Netflix

  • Netflix je izašao kao pobjednik u nadmetanju za komediju 'The Fifth Wheel'
  • Glavnu ulogu ima Kim Kardashian - ne očekujemo Oscara, ali umiremo od znatiželje da vidimo što reality zvijezda zna 
  • Kim, osim što glumi, je i producentica filma, što pokazuje da je influencerica čvrsto odlučila uspjeti i na filmu

Nekoliko velikih igrača, uključujući kino distributere i streamere, natjecalo se za film 'The Fifth Wheel', s Kim Kardashian kao producenticom, ali i jednom od glavnih glumica. Međutim, dvije od pet kompanija odustale su u posljednjem trenutku prije nego su Kardashian i koscenaristice Paula Pell i Janine Brito potpisale ugovor s Netflixom.

Paula Pell (najpoznatija po svom radu kao scenaristica za NBC-jevu humorističnu seriju 'Saturday Night Live' od 1995. do 2020. godine) producira 'The Fifth Wheel' zajedno s Kardashian. Pell je također napisala komediju 'Sestre', u kojoj glume Tina Fey i Amy Poehler. 'The Fifth Wheel' prvi je veliki scenarij za Brito koja je prije radila na NBC-jevom sitcomu 'Mr. Mayor'. 

Radnja filma još je u tajnosti, ali Kardashian glumi tzv. 'peti kotač' uz žensku postavu (glumci još nisu objavljeni).

Možda vas zanima Melissa McCarthy je duh iz boce u blagdanskoj komediji 'Genie' koja dolazi od tvorca 'Ja u ljubav vjerujem' Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Hulu Hulu Foto: Hulu, Kim Kardashian

Kardashian, mudra i sposobna poslovna žena, koja stoji i iza modnog brenda 'Skims' i zvijezda je serije 'U korak s Kardashianima', oštro se bori u svijetu zabave. Glumila je u posljednjoj sezoni 'Američke horor priče' uz Emmu Roberts. Kim je angažirana na ovom projektu i kao producentica, a planira iskoristiti status influencerice za promociju filma. Pomaže joj to što ima 364 milijuna pratitelja na Instagramu, kao i reality show, po novom nazvan 'The Kardashians', koji dokumentira svaki njezin korak.

Osim nekih manjih uloga u TV serijama, uključujući 'Drop Dead Diva' i 'CSI: NY', Kardashian je glumila je u filmu 'Disaster Movie' 2008., seksualnoj komediji 'Deep in the Valley' 2009. i 'Temptation: Confessions of a Marriage Counselor' 2013. Nakon veće uloge u hororu 'American Horror Story: Delicate' u kojem glumi slavnu publicisticu Siobhan Corbyn, ovo joj je zapravo prva velika uloga. Baš nas zanima...

 | Autor: YouTube YouTube Foto: YouTube, Kima Kardashian, American Horror Story

Netflixova kupnja filma 'The Fifth Wheel' označava jednu od prvih velikih prodaja nakon povijesnog štrajka SAG-AFTRA, koji je dogovoren ranije u studenom. Ostali srednjebudžetni filmovi na Netflixovoj listi uključuju romantičnu komediju 'A Family Affair', s Nicole Kidman, Zacom Efronom i Joeyjem Kingom; dramu s Laurom Dern i Liamom Hemsworthom 'Lonely Planet'; redateljski prvijenac Dana Levyja, u kojem glumi uz Ruth Neggu, Himesha Patela i Lukea Evansa.

Film 'Poor Things', Emma Stone Možda vas zanima 'Poor Things' s Emmom Stone u glavnoj ulozi filmska je poslastica koju s nestrpljenjem očekujemo Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@kimkardashian
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    bravo kim