Life&style

Koju ćemo pjesmu najviše pjevušiti ovog ljeta? Evo koji su kandidati za najveći ljetni hit

  • Već su se iskristalizirale pjesme koje su punopravni kandidati za najveći hit ljeta 
  • Sigurno bi znala otpjevušuti većinu ovih hitova, a možda već imaš svog favorita koji ti najviše popravlja raspoloženje i uz kojeg ćeš uživati na odmoru
  • Harry Styles s pjesmom "As It Was" je mnogima glovni favorit, a na vrhu liste mjesto su pronašle Lizzo te Jack Harlow

Službeno je srpanj, vrijeme je da izvjesimo kandidate za najveći hit ljeta, najomiljenoj pjesmi koja se baš svugdje vrti od početka ljeta pa sve dok nam ne zahladi.

Možda vas zanima "Učinite nešto vrijedno pamćenja." Ovo su najbolji citati kralja rock 'n' rolla, Elvisa Presleyja Rubrika Life&style Life&style

Na vrhu naše liste je pjesma Harryja Stylesa "As It Was", trenutno vodeće na Billboardovoj Hot 100 ljestvici. Tue je i optimistična pjesma "About Damn Time", muza za TikTok koreografe, a također nam je omiljena i "First Class" Jacka Harlowa. Evo nekih od najvećih kandidata za hit ljeta te još nekoliko pjesama koje bi čak mogle iznenaditi favorite.

Lizzo, "About Damn Time"

Možda si već plesala uz Lizzovu disko-pop pjesmu, "About Damn Time", ili si je barem čula nekoliko puta. Pjesma je već pokorila TikTok, a mnogi smatraju da ima sve preduvjete za pjesmu ljeta. Ovo je tek početak ljetne sezone za Lizzo, koja je najavila izlazak studijskog albuma Special u srpnju.

"As It Was", Harry Styles

Teško da si mogla pobjeći od hita Harryja Stylesa. Popularnost bivše zvijezde 'One Directiona' sve je veća i nakon izdavanja njegovog trećeg albuma, Harry's House, čiji je vodeći singl "As It Was" iznimno uspješan. Pjesmu čujemo na svakom koraku, dobro smo upoznale riječi i melodiju, a nerijetko ju i pjevušimo. Harry Styles nakon "Watermelon Sugara" ima velike šanse ponovno biti vlasnik hita ljeta.

"Moscow Mule", Bad Bunny 

Ako postoji jedna stvar koju portorikanska zvijezda Bad Bunny zna napraviti, to je plasirati album na vrh ljestvice. Njegov najnoviji album, 'Un Verano Sin Ti' sjajno je započeo ljetnu sezonu, a Pop Culture Happy Hour nazvao ga je "strašnim ljetnim blockbusterom." "Moscow Mule" pjesma je koja će se puštati u mnogim svjetskim klubovima i barovima, a možda ćeš baš i ti najviše plesati na ovu stvar negdje na obali u dobrom društvu.

"First Class", Jack Harlow

Ako ne koristiš TikTok, možda čak i ne znaš tko je Jack Harlow. Ipak, pjesmu "First Class" repera iz Kentuckyja vjerojatno ćeš čuti mnogo puta ovog ljeta. Pripremi se za godišnji uz ovaj ljetni hit, koju je dosad samo na YouTubeu pregledalo više od 43 milijuna ljudi, uz dodatnih 28 milijuna pregleda teseara za pjesmu. 

"Big Energy" Latto, Mariah Carey, ft. DJ Khaled

Pjesma možda nije najnoviji hit, ali remiks Mariah Carey/DJ Khaleda definitivno je stigao na vrijeme za početak nove sezone. Pjesma bi mogla dobiti zamah u nadolazećim mjesecima jednostavno zato što je tako zarazna i ljetna. Ovaj remix ima sve što ti treba za nezaboravne trenutke na plesnom podiju nekog od klubova i barova.

"Potion", Calvin Harris, Dua Lipa, Young Thug

Za Calvina Harrisa, također poznatog kao kralja ljetnih himni, jedna je pjesma sve što mu treba da "produlju svoj mandati". Njegov najnoviji hit, "Potion", vesela je pjesma koja podsjeća na njegov hit "Feels" iz 2017., samo što ovaj put uključuje provjerenu hitmejkericu Duu Lipu i rap zvijezdu Young Thug. 

Što se domaćih hitova tiče, na top listama se našlo nekoliko pjesama koje nam već nakon prvog slušanja ne uzlaze iz glave. Koja će to pjesma biti hrvatski hit ljeta?

"Radio ljubav", Crvena Jabuka

S aktualnog albuma "Tvrđava" stigao je još jedan hit Crvene jabuke. "Radio ljubav" osmi je službeni spot s jednog od najprodavanijih domaćih albuma objavljenog krajem 2020. godine, a pjesmu predstavljenu u travnju mnogi pjevuše pa je moguće kako je upravo ona jednan od kandidata za hit ljeta.

"Trebaš li me", Eni Jurišić i Matija Cvek 

Dvoje najperspektivnijih mladih izvođača domaće glazbene scene – Eni Jurišić i Matija Cvek udružili su glasove i predstavili moćnu pjesmu: "Trebaš li me". Iako je pjesma premijerno izvedena još u siječnju, mnogi i dalje ne mogu prestati slušati ovaj veliki domaći hit pa je moguće da će i ljeto biti u znaku Ene i Matije.

Možda vas zanima Kako je tipičan pop hit iz sredine 80-ih danas postao popularniji nego ikad? Rubrika Life&style Life&style

"Fališ mi", Severina i Azis

Nakon tri godine ponovno smo dobilu novu Severininu pjesmu koja obara rekorde slušanosti. Duet s bugarskim glazbenikom Azisom, naziva "Fališ mi" mnogi su jedva dočekali. Je li Severina domaća pjesma koja će se najviše slušati ovog ljeta?

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Nema do macarene