Life&style

Ključ dobrog sna može biti u votki? Možda ti se svidi ovaj savjet

  • Jesi li se ikad borila s nesanicom? Postoje mnoga rješenja kako da se opustiš i lakše zaspiš, a ovaj nas je iznenadio
  • Poznato je da eterična ulja mogu pomoći da se opustimo, a jedna žena podijelila je svoj kućni pripravak za lakši san s eteričnim uljem i - votkom
  • Neki je možda više preferiraju u čaši, no žena je sigurna da može pomoći za lakši san i kad je ne piješ

Mnogi od nas imaju problema sa spavanjem pa često tražimo rješenje. Pritom može pomoći i aromaterapija koja koristi eterična ulja dobivena iz biljaka za stvaranje željenog mentalnog ili fizičkog učinka. Eterična ulja mogu imati jak učinak, no iznenadili smo se što su u ovom pripravku zapravo miješa s njima i pomaže pri nesanici. 

Možda vas zanima Ako obožavaš čokoladu i crnu kavu, znaj da nije slučajno. Zapisano je u genima Rubrika Life&style Life&style

Aromaterapija postoji stoljećima i vrlo je učinkovita u promicanju opuštanja, uspavljivanju, smanjenju tjeskobe i otupljivanju bolova. Postoji nekoliko načina korištenja ulja, ali jedan od najjednostavnijih i najsvestranijih je napraviti sprej koji uključuje lavandu za poticanje sna. Jedna žena podijelila je svoj kućni pripravak za spavanje, a glavni sastojak je votka - u koju doda nekoliko kapi eterničnog ulja lavande. 

Aromaterapijski sprej za spavanje može ti pomoći da se opustiš kako bi mogla uživati ​​u blaženo mirnom noćnom snu. Ova mješavina votke i eteričnog ulja divno miriše, osvježava sobu, potpuno je prirodna i nema nuspojava. Sprej je sigurno koristiti i na dječjoj posteljini za umirujući učinak. Izrada aromaterapijskog spreja za spavanje brz je i jednostavan "uradi sam projekt", a potrebna su ti samo tri sastojka: votka, voda i eterično ulje lavande.

Skinny Bitch: Piće neobičnog naziva odličan je za uživanje, ali i za sve koji žele smršaviti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli em (@thegirlstribe_)

Možda vas zanima Prema stručnjaku za spavanje, 6 je razloga zašto žene teže zaspe od partnera Rubrika Life&style Life&style

Ulij votku u posudu. Votka neće utjecati na miris tvojeg spreja za spavanje, a alkohol pomaže da se sprej brzo osuši tako da neće ostaviti mokre tragove na tvojim plahtama. Zatim dodaj vode u istoj količini kao i votke, a potom 10 kapi eteričnog ulja lavande. Sprej je spreman, a nakon toga trebaš samo nježno pošpricati jastuke i plahte prije nego što se navečer ušuškaš u krevet ili gdje god želiš da ti miris pomogne opustiti se.

Photo: Instagram@lotuscitycaffe
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    miris je savršen umiruje.