Life&style

Kit Kat ima dva nova okusa! Probali smo ih i čokoladice su nas oduševile...

  • Omiljene Kit Kat čokoladice sada imaju i dva nova okusa - Kit Kat Senses lješnjak i slana karamela 
  • Uz čokoladu, hrskavi vafel i kremasto punjenje ova dva dodatka dobro poznati okus Kit Kata čine još zamamnijim
  • Jesi li znala da primjerice u Japanu imaju više od 200 različitih vrsta Kit Kat čokoladica?

Omiljenu čokoladnu poslasticu Kit Kat odsad možeš pronaći i s novim okusima. Dobro nam poznata hrskava čokoladica obogaćena je neodoljivim okusima slane karamele i prženih lješnjaka, a mi smo oduševljeni!

Pažljivo odabrani sastojci, preukusna čokolada, hrskavi vafel i raskošno kremasto punjenje sada su samo ukusniji jer pridružila su im se ova dva slatka dodatka.

 | Autor: miss7 miss7

Kit Kat Senses Slana karamela neobična je jer sadrži zrnca soli koja prave kontrast slasnoj i slatkoj čokoladi. Naša je redakcija na prvi griz bila podijeljena zbog naizgled nespojivih sastojaka, ali baš nas je zbog toga već sljedeći zalogaj apsolutno osvojio.

 | Autor: miss7 miss7

Kit Kat Senses Lješnjak u sebi skriva punjenje s prženim komadićima lješnjaka. Miss7 se jednoglasno složila da je ova čokoladica neodoljiva i bez premca, a trebamo li spomenuti da je nestala u sekundi?

 | Autor: miss7 miss7

Tvrtka Nestlé s ovim Kit Kat Senses proizvodima ulazi u polje pralina pa je tako i pakiranje idealno za darivanje.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Ove čokoladice zasladit će svaki loš dan i još više uljepšati onaj dobar, a pristaju baš svakoj prilici. Kao poklon, slastica koju ćemo podijeliti s prijateljima ili pak skrivati od njih kako bismo sami uživali u zamamnim okusima, Kit Kat je definitivno sjajan odabir. A još kad bismo se mogli teleportirati u Japan, gdje se može kupiti više od 200 različitih okusa Kit Kata, naš dan bi bio najsavršeniji... 

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • alexS

    Stvarno su prefine, sasvim taj sa karamelom! kod Mulera: https://www.kimbino.si/muller/aktualni-letak-od-ponedeljka-03-06-2019/?page=4 ih sad ima jeftino =) pozdrav!
  • Avatar Marija753

    Marija753

    Izgledaju prefino,mogli bi podjeli koji paketić,u nagradnoj igri! :-)