Life&style

King Ruby od ružičaste čokolade nova je sladoledna senzacija. Jesi li ga već isprobala?

  • Asortiman King sladoleda na štapiću proširen je novim okusom - King Ruby
  • Ovaj krem sladoled od badema obogaćen je i ružičastom čokoladom
  • Za njega je potrebno izdvojiti 13 kuna, a čeka te u Ledo škrinjama

Ledo je i ove godine uoči ljetne sezone predstavio brojne novosti, a prvi među njima su one unutar King brenda. Cijela King linija sladoleda dodatno je proširena novim formatima i okusima, a svi King sladoledi dobili su novu ambalažu.

Zašto bi se odrekla slatkog?! Ova 3 recepta užitak su za tvoje nepce, ali i liniju

Za sladolednu sezonu pred nama, asortiman King sladoleda na štapiću proširen je novim okusom - King Ruby. Ovim sladoledom Ledo u svoju ponudu nakon mliječne, tamne i bijele, uvodi i četvrtu vrstu čokolade - ružičastu. Riječ je o krem sladoledu od badema obogaćenom punjenjem od mliječne čokolade. Cijena sladoleda iznosi 13 kuna, a dostupan je u Ledo škrinjama.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Možda vas zanima Sladoled iz pećnice? Moguće je ako od njega ispečeš kolač! Imamo recept Rubrika Life&style Life&style

Mnogi koji su ga isprobali kunu se kako je riječ o najukusnijem sladoledu iz King asortimana. Mi vjerujemo kako će u njemu zdušno uživati ljubitelji kako badema, tako i ruby čokolade. Doista, riječ o uspješnom sladolednom novitetu koji će poklonice privući i efektnom ružičastom bojom. Jedino što je razočaravajuće jest to što dolazi u pakiranju od 90 ml pa bi za neke ova poslastica mogla biti i premalena.

Magnum nam je pripremio novu slasticu, sladoled u obliku slatkih pralina. Mljac!

Pohvalu zaslužuje i novo pakiranje! S obzirom na to da se folija od koje je izrađena ambalaža King štapića u potpunosti može reciklirati, na nju je dodana i vidljiva oznaka "Molimo reciklirajte" kako bi i sami potrošači podržali napore oko smanjenja onečišćenja okoliša.

Photo: Privatna arhiva

Komentari 0