Life&style
Kim Cattrall, serija 'Glamurous'

Kim Cattrall u Netflixovoj komičnoj seriji 'Glamurous' briljira ulogom u stilu 'Vrag nosi Pradu'

  • Nova Netflixova serija 'Glamurous' ('Glamurozno') doista je takva kako naziv da naslutiti 
  • Seriju čije emitiranje počinje 22. lipnja uspoređuju s legendarnim filmom 'Vrag nosi Pradu'
  • Uz brojnu zvjezdanu glumačku postavu, Kim Cattrall briljira kao Madolyn Addison, glamurozna direktorica jedne od najvećih beauty tvrtki…

Netflixova nadolazeća serija 'Glamorous' slična je kultnom filmu 'Vrag nosi Pradu', s time da je Meryl Streep zamijenila Kim Cattrall iz 'Seksa i grada', a umjesto Anne Hathaway angažirala je 'drag queen' i nebinarnog glumca Miss Benny da radi za nju. LGBTQ humoristična serija od 10 epizoda premijerno će se prikazati 22. lipnja na Netflixu.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, serija 'Glamurous'

'Glamorous' prati novog zaposlenika dječjeg lica Marca Mejia (Miss Benny), mladog queer muškarca koji dobije posao za legendarnu izvršnu direktoricu Madolyn Addison (Cattrall). Madolynina linija šminke, 'Glamorous Cosmetics', naglo počinje gubiti bitke na zahtjevnom tržištu. Sumnjajući da netko iznutra sabotira njezin posao, unajmi Marca da njuška okolo.

„Ona želi da on bude njezine oči i uši, da sklapa prijateljstva - i sazna što joj se događa iza leđa, da otkrije što skrivaju i što kradu. U zamjenu će Marca naučiti svemu što zna, ali ga upozorava: ‘Ovaj posao nije samo blještavilo i glamur, a nije ni život'“, stoji u službenom sinopsisu serije.

Imelda Staunton kao Elizabeta II Možda vas zanima Šesta sezona 'Krune' odat će počast Elizabeti II. još je jedna glumica angažirana da ju glumi Rubrika Life&style Life&style

Posao je izazovan, sa suradnicima koji neprestano smještaju jedni drugima, ali daje Marcu priliku da otkrije tko je on zapravo i što znači biti queer.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, serija 'Glamurous'

Miss Benny se već pojavio u seriji 'Punija kuća' i filmu “Doxxed”. Uspon do slave došao je zahvaljujući njegovom YouTube kanalu, KidPOV, koji je pokrenut 2010. godine.

Cattrall je pak nedavno glumila u komediji Laure Terruso 'About My Father' uz Roberta De Nira i Sebastiana Maniscalca. Nedavno je otkriveno da će se pojaviti u epizodnoj ulozi u 2. sezoni serije 'I tek tako…', koja će se premijerno prikazati 22. lipnja na Maxu.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, serija 'Glamurous'

U seriji 'Glamorous' također glume Zane Phillips, Jade Payton, Michael Hsu Rosen, Ayesha Harris i Graham Parkhurst. Gostujuće zvijezde su Priyanka, Serena Tea, Adrin Bundoc, Brock Ciarlelli, Charlene Incarnate, Chiquitita, Diana Maria Riva, Joel Kim Booster, Lisa Gilroy, Mark Deklin, Matt Rogers, Monét X Change, Nicole Power i Ricardo Chavira.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, serija 'Glamurous'

Seriju je kreirao Jordon Nardino. Izvršni producenti su Nardino, Damon Wayans Jr. i Kameron Tarlow. CBS Studios producirao je seriju za Netflix.

Možda vas zanima Prednastavak 'Bijelog lotosa' s Jennifer Coolidge u glavnoj ulozi? Bolja vijest bio bi jednimo početak snimanja Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    lijepa kim