Life&style

Keramička jaja sa zasađenom biljkom idealan su ukras za ove dane, a uspjet će stvarno svima

  • Ovih dana, uoči Uskrsa, sve je više raznih dekoracija u obliku jajeta
  • Posebno su naš oduševili začini koji dolaze u pakiranju koje nalikuje tvrdo kuhanim jajima
  • Dovoljno je razbiti ljuskicu te zalijevati začine kako bi izrasli 

Voliš u stanu imati biljku, no jedna si od onih kojoj ništa ne uspijeva i dosad ti je uvenuo svaki primjerak koji si imala? Ne brini, tvoj spas nisu samo umjetne biljke već postoje novi izumi s kojima jako malo riskiraš. 

 | Autor: Firebox Firebox

Naime, riječ je o bijelim keramičkim jajima unutar kojih se nalazi zemlja, a u svakom jajetu posijana je jedna od šest ponuđenih vrsta biljaka, redom koje lako uspijevaju poput kaktusa i začinskog bilja. Tako ćeš moći birati između ljute papričice, kaktusa, divlje jagode, bosiljka, suncokreta i lavande.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Sam postupak je vrlo jednostavan i mislimo kako nema prostora za strah. U kutiji ti stigne jaje s vrstom biljke koju si izabrala i koja je već opskrbljena zemljom i svime što joj je potrebno, a zatim je dovoljno razbiti vrh jajeta. Jedino što moraš nakon što si razbila jaje je to da svojoj biljki pružiš svjetlost, ali i neizostavnu ljubav. Naravno, ne smijemo zaboraviti ni da ju moraš zalijevati. 

 

Možda vas zanima Zeleni saveznici! Ako imaš ove kućne biljke virusi u tvom domu teže opstaju Rubrika Life&style Life&style

 

Ova vrsta ukrasa, pod nazivom Egglings, bit će odličan, ali i neočekivan poklon za tvoje prijatelje te možete organizirati i neko interno natjecanje da vidite kome će bolje i brze niknuti njegova biljka. Biljke možeš naručiti na stranici Firebox po cijeni od 11,99 eura, odnosno 91 kune po komadu. Također, imat ćeš i veoma poseban ukras na prozoru ili balkonu.

 | Autor: Firebox Firebox

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0