Life&style

Kćeri Sylvestera Stallonea očito uživaju na Jadranu - što smo doznali o tri ljepotice na koje je tata tako ponosan

  • Američki glumac Sylvester Stallone je u pratnji obitelji stigao na odmor u Hrvatsku
  • Posebnu pažnju privukle su njegove tri prekrasne kćeri - Sophia, Sistine i Scarlett
  • Mlade djevojke ljubimice su američke javnosti, a na Instagramu ih prati više od 2 i pol milijuna ljudi

 

Američki glumac Sylvester Stallone posljednji je u nizu slavnih osoba koje su jadransku obalu izabrale kao ovogodišnju destinaciju za odmor. Premda je uspješno izbjegao fotoreportere, potvrđena je informacija kako je u pratnji supruge i triju kćeri sletio u Splitsku zračnu luku. Nakon toga obitelj se uputila na luksuznu jahtu koja će biti njihov novi dom narednih dana. Svoje razgledavanje hrvatske obale su, kako prenosi Slobodna Dalmacija, započeli u uvali Krknjaši na Velom Drveniku gdje je spomenuta jahta i usidrena.

 

 | Autor: Instagram/Sistine Stallone Instagram/Sistine Stallone

Možda vas zanima Nećeš vjerovati kako Amal i George Clooney započinju svoj dan Rubrika Life&style Life&style

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

went to a beautiful wedding with my favorite people 💜

Objavu dijeli Sophia Stallone (@sophiastallone)

Dok se Sylvester zasad uspješno krije od objektiva fotoreportera i očiju šire javnosti, njegove kćeri neopterećeno su prošetale Zapadnom obalom. Sophia, Sistine i Scarlett poznate su "Insta djevojke" koje prati preko 2 i pol milijuna ljudi. S pratiocima rado dijele događaje iz svog života pa smo uvjerene kako će ih uskoro obasipati objavama iz Lijepe Naše. Štoviše, Sistine je već objavila dvije priče na kojima je pokazala jahtu i kako se na njoj zabavljaju spuštajući se u more toboganom na napuhavanje.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Obitelj Stallone 2006. i 2012.

Možda vas zanima Zašto je upravo ovaj model postao najpoželjniji kupaći kostim ovog ljeta Rubrika Moda Moda

Premda je Stallone zbog svoje filmske karijere te uloga Rockyja i Ramba doživljavan kao tvrda stijena i oličenje muškosti, njegovo srce itekako je osjetljivo na svoje tri miljenice. Legendarni glumac tri je kćeri dobio u svom trećem braku s modelom Jennifer Flavin. Djevojke su od roditelja naslijedile sjajan izgled pa ne čudi što su vrlo brzo postale interesom showbizz industrije. Naime, još 2017. godine kolektivno su osvojile titulu Miss Golden Globes. Riječ je o tradiciji još iz 60-ih godina prošlog stoljeća u kojoj se promoviraju nasljednici poznatih glumaca i glumica. A njihov je zadatak je da na dodjeli Zlatnih globusa dodaju nagrade i ispraćaju dobitnike s pozornice. Zbog male razlike u godinama sestre su jako povezane, rado provode vrijeme zajedno te kako kažu, “jedna drugoj završavaju rečenice”.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Sophia, Sistine i Scarett

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My beauties last night! Sistine’s 21!💝🎉🎂💖🌸

Objavu dijeli Jennifer Flavin Stallone (@jenniferflavinstallone)

Sophia Rose Stallone najstarija je kćerka u obitelji Stallone i ovog kolovoza napunit će 23. godine. Završila je komunikologiju na Sveučilištu Južna Kalifornija te joj je san okušati se u kreiranju modne i kozmetičke linije. Njezina 21. godišnja sestra Sistine Rose nastavila je majčinim stopama te se bavi modelingom. Obje su poznate influencerice, a s roditeljima se rado pojavljuju i na raznim događanjima te filmskim premijerama. Najmlađa, 17-godišnja Scarlett Rose je srednjoškolka koja se bavi atletikom, a poput svojih starijih sestara aktivna je i na društvenim mrežama. Sve tri su vrlo povezane s ocem na kojeg su neizmjerno ponosne te zajedničke objave rado dijele s obožavateljima.

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0