Life&style

Kažu da će ovakvi ukrasi biti najveći trend ovog Božića. Doslovno najveći

  • Kad je o božićnim ukrasima riječ, nema kompromisa - više (i veće) je bolje
  • Divovske kuglice novi su trend. Prevelike da se objese na bor predivan su ukras za dom ili vrt
  • Veselih boja, sjajne u ulaštene, s ornametima, čak i ručno ukrašene... A raspon cijena je ogroman
Možda vas zanima Stalno si umorna? Ovim trikovima digni svoju energiju i poboljšaj raspoloženje Rubrika Life&style Life&style

Kad je riječ o Božiću i božićnim dekoracijama, ona "manje je više" stvarno ne vrijedi. Više poklona, više kolača, više ukrasa - sve može! Upravo zato su nam ove kuglice privukle pozornost. Doista su O-GRO-MNE! Puno prevelike da bi se objesile na drvce, naravno.

 | Autor: Pr/Horchow Pr/Horchow

Dostupne u jarkim bojama, naravno u duhu Božića, sjajne kao da ih je ulaštila vojska Djeda Mrazovih pomoćnika, katkad i rukom ukrašene ove su kuglice predimenzinirane, ali nikako i pretjerane. Reklamiraju se prvenstveno kao ukras za vrt, (poželjno ako želiš nadmašiti božićnu bajku obitelji Salaj u Čazmi) no imamo jasnu viziju kako bi izgledale i u kući. U kut gdje inače stavljaš bor, staviš dvije, tri ove kugle i bor ti više ni ne treba. Ili želiš oboje? Dobro će izgledati i pokraj bora ili na balkonu.

 | Autor: Pr/thegreenhead Pr/thegreenhead

Gdje god da ih smjestiš, ove okrugle ljepotice će izgledati elegantno, a veselo, a to nam baš i treba. Ima ih u nekoliko veličina pa možeš izabrati što ti najbolje odgovara. Ako ih držiš na otvorenom, znaj da su otporne na kišu i snijeg - ne znamo kako je sa zavidnim pogledima susjeda. A cijena? Ovisi gdje kupuješ. Na stranici Grandin Roada koja dostavlja u Hrvatsku, čak su i cijene u kunama, su poprilično skupe. Ovisno o veličini koštaju od otprilike 3 do 4 tisuće kuna. No na nekim su drugim stranicama puno jeftinije. Na primjer, na stranici horchow.com trenutačno su na sniženju pa koštaju oko 580 kuna.

Photo: Pr/Grandinroad

Komentari 0