Life&style
Titanic film

Kate Winslet svima je pokvarila kultnu scenu iz 'Titanica': otkrila je kako su je zapravo snimali

  • Od snimanja, odnosno dolaska filma 'Titanik' u kina prošlo je skoro 27 punih godina, no i dalje se njegova ljubavna priča smatra jednom od najljepših svih vremena
  • I kud nam je baš sad Kate Winslet odlučila otkriti kako su, nimalo romantično, Leonardo DiCaprio i ona snimili najdramatičniju scenu najromantičnijeg filma!?
  • Pa, evo kako je to bilo...

Mislimo... Ako si fan "Titanica", filma koji je doživotnu ljubav mnogih zadobio ne samo zbog priče o "nepotopivom brodu" koji je na dno Atlantskog oceana povukao tisuće ljudi, već i ljubavne priče između Kate Winslet i Leonarda DiCaprija utkane u nju, moramo reći da je ovo svojevrsni spoiler. Naime, Kate Winslet se malo previše raspričala u epizodi podcasta 'Happy Sad Confused' Josha Horowitza. "Da, razbit ću možda iluziju, ali sve smo snimali u vodenom rezervoaru i bilo je grozno." Naravno priča o sceni u kojoj se njih dvoje, u ledenom oceanu, opraštaju jedno od drugoga. Ona pluta na vratima, dok je on u moru i znamo da je to Leov kraj...  

"Redovito sam pitala mogu li se ići popiškiti, a onda morala sići s vrata, ući u rezervoar ispunjen vodom do struka , othodati 6 metara do ruba rezervoara i doslovno bih se morala popentrati van i otići na WC. Pa se vratiti istim putem i opet puzati po vratima."

 | Autor: 20th Century Fox / Paramount 20th Century Fox / Paramount

"Bilo je grozno... Leo je klečao na dnu rezervoara... Ne bih ovo trebala pričati. James (Cameron, redatelj. op.a) će me sigurno nazvati i pitati. Zašto im sve to govoriš?". Još je bilo gore jer je rezervoar bio protočan, tako da je voda neprestano nadirala i stalno smo čuli zvuk vode." Zapravo, zvuk vode bio je tako glasan da se njih nije uopće čulo, ni Jackovo drhtavo disanje, niti kako ga Rose doziva kad nestane. Zato su njih dvoje zadnjih 20-ak minuta zvuka morali snimiti naknadno, ne za vrijeme snimanja scene.

O Titanicu se mnogo raspravljalo tijekom desetljeća, posebno o toj završnoj sceni kad Jacka polako vuče dubina ledenog oceana (brojni su gledatelji smatrali da nije trebao tako završiti). Pa je već nastala šala da glumac već "ima PTSP koliko ga o tome ispituju". Što je sad prokomentirala i Kate: "Vjerojatno je dobio PTSP od svega toga skupa."

Photo: Pr

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450