Life&style

Kate Middleton traži novu asistenticu. Evo koje uvjete mora zadovoljavati

  • Kate Middleton traži novu pomoćnicu, točnije "pomoćnika/cu pomoćniku" te je kućanstvo vojvode i vojvotkinje od Cambridgea raspisalo natječaj za posao
  • Ako si se ikada pitala kako bi bilo raditi za kraljevsku obitelj, sada možeš u to dobiti uvid
  • Pogledaj kakvu osobu traže! A i kakvu plaću nude

Jesi li se ikada pitala kako bi bilo raditi na kraljevskim dvorima? Sada imamo priliku saznati jer Kate Middleton zapošljava novu pomoćnicu te je tom prilikom objavila oglas za posao. Kućanstvo vojvode i vojvotkinje od Cambridgea objavilo je natječaj za "osobnog pomoćnika pomoćniku privatnog tajnika" (da, dobro si pročitala) Middletona.

Oglas je objavljen na LinkedInu i stranici Royal Vacancies, a specifikacije posla prilično specifične. Ako se pitaš kako se prijaviti za asistenta vojvotkinje od Cambridgea, u nastavku možeš pronaći sve važne detalje.

Uvjeti za posao pomoćnika pomoćniku privatnog tajnika Kate Middleton

Ured odabranog kandidata bit će u Kensingtonskoj palači u Londonu, a osoba će morati raditi  37,5 sati tjedno za plaću od 27.500 funti (241.857 kn) godišnje. Dužnosti uspješnog kandidata uglavnom se usredotočuju na potporu službenom i dobrotvornom radu vojvotkinje te pružanje administrativne i operativne potpore Middletoničinom pomoćniku privatnog tajnika.

Možda vas zanima I princeza voli uzorak leoparda: Evo kako ga nosi Kate Middleton, uz naušnice od 90 kuna Rubrika Stars Stars

Kandidati moraju posjedovati izvrsne pismene, govorne, informatičke i organizacijske vještine, kao i dobro “poznavanje raznolikosti zajednica u Ujedinjenom Kraljevstvu, u Commonwealthu i diljem svijeta”. Oni koji se prijavljuju također se moraju smatrati obožavateljima Middletona, i pokazivati "interes za rad i aktivnosti Njihovih kraljevskih visočanstava, vojvode i vojvotkinje od Cambridgea.”

U svjetlucavoj smaragdnoj haljini Kate Middleton usitinu je zasjala poput buduće kraljice | Autor: profimedia profimedia Foto: Profimedia; U svjetlucavoj smaragdnoj haljini Kate Middleton usitinu je zasjala poput buduće kraljice

“Ovo je uzbudljiva prilika da se pridružite našem PA timu u podršci pomoćniku privatnog tajnika Vojvotkinje od Cambridgea. Ova će uloga pružiti široku administrativnu i operativnu podršku Pomoćniku Privatnog tajnika,” stoji u opisu posla. Na službenoj stranici za prijavu za posao također se navodi da kraljevsko kućanstvo ima za cilj "privući, zaposliti i nagraditi najbolje talente, bez obzira na spol, rasu, etničko ili nacionalno podrijetlo, invaliditet, vjeru, seksualnu orijentaciju ili dob".

Međutim, 2021. godine otkriveni su dokumenti u Nacionalnom arhivu koji pokazuju da u Buckinghamskoj palači itekako postoji diskriminacija u procesu zapošljavanja, a Kensingtonska palača uopće nije objavila podatke o raznolikosti osoblja. Financijski izvještaji koje je objavila palača također su otkrili da je samo 8% višeg rukovodnog osoblja "etnički različitog porijekla".

Photo: Instagram@gisou
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    previše traže za premalo love.....a šta inače ona toliko i radi da joj treba sluga(asistent)?????