Life&style
Dvojnica Scarlett Johansson

Ona je savršena dvojnica Scarlett Johansson, no to joj je donijelo prijetnje smrću...

  • Zapravo, moraš pogledati barem dvaput: TikTokerica Kate Shumskaya nevjerojatno sliči Scarlett Johansson
  • Kate zarađuje tisuće dolara zahvaljujući tome što je dvojnica lijepe hollywoodske glumice
  • Ali, slava ima i svoje negativne strane: influencerica dobiva sve više prijetnji smrću

Ruskinja je svojim video uradcima već impresionirala više od deset milijuna pratitelja na TikToku.

Dvojnica Scarlett Johansson fascinira mrežu

Izgled poput holywoodske zvijezde? Za Kate Shumskayu je to zapravo stvarnost. Naime, 25-godišnjakinja svojim izgledom zapanjuje više od deset milijuna pratitelja na Tiktoku. Razlog: gotovo vas prođu trnci koliko sliči glumici Scarlett Johansson. A zna i kako se postaviti u središte pozornosti: pogledaš li pomnije video zapise na Kateinom računu, primijetit ćeš da s nekoliko trikova uspijeva izgledati JOŠ više kao Marvelova heroina.

@mimisskate

 

♬ Alors on danse - Slowed - Stromae

„Često mi na društvenim mrežama čestitaju za izvrsnu izvedbu u filmu 'Crna udovica'"“, izjavila je Ruskinja za „Caters News“. S 37-godišnjom glumicom je često zamijene još od njene dvanaeste godine. „Znam da izgledam kao ona već neko vrijeme, ali nikad nisam razmišljala o tome. Zaista sam zadivljena brojnim komentarima.“

Scarlett Johansson Možda vas zanima Nakon što je skrivala trudnoću, Scarlett Johansson rodila je sina. Mali je dobio vrlo svemirsko ime... Rubrika Stars Stars

Danas ima više od deset milijuna pretplatnika pa Kate vjerojatno ne zarađuje loše. U svakom slučaju, dovoljno da je 2020. dala otkaz kao voditeljica prodaje u građevinskoj tvrtki. „Čak ni sada moji roditelji ne razumiju ovaj korak. Mislili su da nikad neću zaraditi dovoljno novaca kao model. Imala sam stabilnih 700 dolara mjesečno za život, pa moji roditelji nisu htjeli da dam otkaz. Ali učinila sam to - i vrijedilo je“, kaže Kate.

@mimisskate @polyakov4x4 ♬ Up - Cardi B

TikTokerica dobiva sve više prijetnji smrću

Ali, kao i uvijek, nije zlato sve što blista! Kate se sve češće mora nositi s negativnom stranom slave. Kad je glumica Scarlett Johansson optužena da je azijski lik u filmu „Ghost in the Shell“ izgledao bjelji, Kate je iznenada primila poruke mržnje i prijetnje od neznanaca. Kako otkriva TikTokerica, postoje čak i konkretne prijetnje smrću. Kate bi stoga radije „vodila svoj život, nego Scarlettin“.

A čini se da to influencerica i radi. Kate se sve rjeđe uvlači u ulogu Marvelove junakinje. Sada želi početi karijeru kao model - bez tereta Scarlettine dvojnice.

Evo još jedne dvojnice Meghan Markle, sad ih vojvotkinja ima najmanje tri. Koliko joj nalikuju?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Shumskaya (@mimisskate)

Photo: Instagam
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    slične su