Life&style
Mama troje djece drastično promijenila izgled tijela

Kakva transformacija za 40. rođendan! Mama troje djece izgubila 76 kilograma, sada nosi broj 36

  • Mama troje djece bila je odlučna da prekine 10 godina života u sjeni pa se odlučila na radikalnu transformaciju tijela
  • Osim što je smršavila, potrošila je i popriličan novac na preobrazbu svog tijela, a nakon gubitka 76 kilograma i estetskih zahvata može stati u konfekcijski broj 36
  • Kaže kako sada prvi put ima samopouzdanja da krene u ostvarivanje svojih ciljeva, a svojim primjerom želi inspirirati i druge

Ponekad nam nedostaje motivacije kako bismo odražavali tjelesnu formu na optimalnoj razini. Da ne postoje prepreke za brigu o tijelu pokazala je Angharad Binns iz Stevenagea u južnoj Engleskoj, mama troje djece koje je sebi za svoj rođendan poklonila sasvim transformirano tijelo! Tako će 26. listopada, svoj 40. rođendan, dočekati sa 76 kilograma manje i sasvim novim izgledom za koji je potrošila, preračunato, oko 205 tisuća kuna.

Možda vas zanima Ovih 20 fotografija pokazuju kako mršavljenje može promijeniti lice, a rezultati su nevjerojatni Rubrika Life&style Life&style

Naime, Angharad je sa 35 godina počela štedjeti novac za ugradnju želučane premosnice kako bi mogla ukloniti višak kilograma koji usprkos svim naporima nije mogla izgubiti. 

‘’Isprobala sam svaku dijetu u knjizi, ali patila sam od poremećaja prejedanja - iskreno je priznala za britanski Daily Mail i dodala kako je zapravo htjela zaustaviti prejedanje kojemu bi se često prepuštala.

Mama je objavila dramatične fotografije 'prije i poslije' kako bi dokazala koliko je vaga besmislena

Samohrana majka troje djece nije htjela provesti ‘još deset godina u depresivnom stanju’ pa se na ovaj korak odlučila i nakon što joj zdravstveno osiguranje nije htjelo pokriti troškove

‘’Na zdravstvenom su me odbili jer nisam imala visok krvni tlak ili dijabetes, a budući da sam samohrana majka Tobiju (17), Bronzi (12) i Blakeu (11) trebalo mi je neko vrijeme da uštedim potreban novac'', izjavila je.

No, Angharadin djed Raymond, tada 92-godišnjak, preminuo je i ostavio joj novac pa je ova holistička terapeutkinja u listopadu 2020. potrošila 11 tisuća funti (gotovo 100 tisuća kuna) na ugradnju želučane premosnice. 

Izdvojila je i 12.000 funti na uklanjanje viška kože s ruku i trbuha, a sada se može pohvaliti sa 57 kilograma i konfekcijskim brojem 36. Angharad je na ovaj način riješila svoj problema prejedanja za koji je priznala da je uzrok imalo u emocionalnom disbalansu. 

''Prejedanje je bilo posljedica toga što sam previše emotivna. Jela sam bilo da sam sretna, tužna, pod stresom ili zabrinuta. Očajnički sam željela prekinuti taj zatvoreni krug jer želim živjeti svoj život punim plućima i započeti novo poglavlje u životu'', dodala je.

Shvatila je kako je gubitak težine povezan s razmišljanjem pa je počela i šetati dva psa i njegovati sasvim drugi pristup životu. 

''Osjećam se lakše i sretna sam što mogu pomoći drugim ljudima dijeleći svoju priču na Instagramu. Prvi put imam samopouzdanja da krenem u ostvarivanje svojih ciljeva i ništa me u tome više ne može spriječiti. Koštalo me puno novca, ali sreća nema cijenu’’, poručila je Angharad.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • meltepeee

    Tablete za mršavljenje - http://acaiberry900.lv Skinula sam 24 kilograma u 4 I pol mjeseca. Nisam željela uzimati nikakve pilule,ali moja kćer mi ih je dala kao dar. Izgledam bolje,osjećam se bolje.