Life&style
Mama je objavila dramatične fotografije 'prije i poslije'

Mama je objavila dramatične fotografije 'prije i poslije' kako bi dokazala koliko je vaga besmislena

  • Gotovo svatko tko odluči smršavjeti i počne se držati dijete, uredno se drži i vage stalno provjeravajući kako dijeta napreduje
  • Naravno, tu je i ogledalo kako bi se doslovno mogli vidjeli rezultati
  • Međutim, jesu li ta „pomagala“ mjerodavna?

Ako si puno radila i trudila se da smršaviš, pazila na prehranu i manijakalno vježbala, može biti pogubno zakoračiti na vagu i otkriti da nisi izgubila baš ništa ili, što je još gore, čak si dobila koji kilogram. Žališ se zbog toga svojim prijateljima, a svi kažu isto: „Vjerojatno su to samo mišići." Naravno, mišići ne rastu sami od sebe, ali ako si povećala fizičku aktivnost, normalno je da se tijelo malo (ili puno) učvrstilo odnosno da si dobila na mišićnoj masi. No, teže li mišići zapravo više od masti? Možeš li drastično poboljšati svoje tijelo, dok na vagi stojiš na istj brojki?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mama.bear.fit5

Pa, Adrienne Osuna, fitness blogerica sa sjedištem u mjestu Santa Maria u Kaliforniji, tu je da dokaže da definitivno možeš. Kao majka četvorice dječaka, Adrienne se godinama borila s prekomjernom težinom. Konačno, odlučila je da ključ nije prestati jesti, nego početi vježbati i prestati biti opsjednuta vagom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mama.bear.fit5

„Smršavjela sam 60 kilograma, a zatim sam prestala s dijetom (uvijek sam dobivala i mršavjela, dolazilo je uvijek do jo-jo efekta i bilo mi je to previše.)“, napisala je na svom blogu. „Počela sam dizati teške utege i zaljubila se u to. Promijenila sam svoje tijelo bez dijete. Dizala sam teške utege četiri puta tjedno i povremeno sam gladovala. U roku od godinu do dvije dana smanjila sam se za tri veličine haljine, a vaga se još nije pomaknula. Ali, svi su mi govorili kako izgledam tako dobro i pitali koliko sam izgubila, što je zaista ohrabrujuće!“ 

Nedavno je podijelila fotografiju svog napretka „prije/poslije“. Kao što možeš vidjeti na fotografiji, izgubila je samo kilogram, ali izgleda toliko mršavije i napetije jer je izgubila masnoću i dobila mišiće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mama.bear.fit5

„Sve je to bio težak posao u teretani s dizanjem teških utega i povremenim postom“, napisala je u naslovu. „A za svakoga tko ovo prvi put vidi, stvarno, tek kilogram, vaga ne mjeri masnoću u odnosu na mišiće!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mama.bear.fit5

Sjeti se ovoga kad sljedeći put staneš na vagu nakon intenzivnog vježbanja!

Photo: Instagram@lejla.fili
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • meltepeee

    Tablete za mršavljenje - http://acaiberry900.lv Skinula sam 24 kilograma u 4 I pol mjeseca. Nisam željela uzimati nikakve pilule,ali moja kćer mi ih je dala kao dar. Izgledam bolje,osjećam se bolje.