Life&style

Kako??? Nakon 28 godina braka i 22 djece(!) ovaj par uživa u ljubavnoj romansi kao i prvog dana

  • Biti roditelji 22 djece sigurno znači mama i tata nemaju baš vremena jedno za drugo
  • No, čak i nakon 28 godina braka i ispunjenog obiteljskog života, vrijedni roditelji Sue i Noel Radford iz Morecambea u Lancashiru tvrde uspijevaju održati romansu na životu
  • Suprug svojoj voljenoj ženi iz dana u dan iskazuje zahvalnost i poklanja joj pažnju i divne poklone

Sue, koja danas ima 45 godina, zatrudnjela je s prvim djetetom Chrisom kada je imala samo 14 godina 1989. godine - a par se vjenčao 1992. godine. Do danas su dobili još 21 dijete, a Sue je kaže da je oko 16 i pol godina provela u trudnoći. No, između brige za posao i obitelj, par i dalje uspijeva pronaći vrijeme jedno za drugo, a otkrivaju i tajne svog sretnog braka.  

Par je planirao vjenčanje u superluksuznoj vili na Floridi. Međutim, vlasniku to nitko nije rekao!

Svako malo, zaposleni roditelji uspiju se iskrasti djeci, i priuštiti sebi malo mira i tišine. Tako su nedavno Noel i Sue priuštili sebi noćenje u hotelu Midland u blizini njihovog doma u Morecambeu, gdje su pijuckali koktele i spremali ukusan obrok. Također, par Radford svake godine slavi Valentinovo strogom politikom 'bez djece'.

Našalila se na Instagramu "Noć samo za nas dvoje", dok su se obožavatelji ove famozne obitelji šalili da je beba broj 23 možda na putu - ali Sue je odlučna u tome da više ne želi širiti obitelj.

No, važno je da svi još uvijek stanu za jedan stol - koliko god ogroman, obitelj je na okupu! Tako je obitelj prošle godine imala toliko sreće da su otišli na zajedničku večeru prije nego što je zahvatila pandemija, uživajući u pečenoj piletini prije nego što su krenuli u Kaspas po čokoladne vafle.

Istinski test ljubavi: Ovaj par vezao se lisicama na tri mjeseca u pokušaju da spase svoju vezu

"Mužić me jutros počastio frizerom, a sad i ovim prekrasnim buketom", napisala je Sue, dijeleći krasne cvjetove koje je dobila.

Muž svakako ne štedi na ženi i tu su skupi pokloni u posebnim prigodama. Tako je Sue Radford suprug poklonio novi Range Rover za njezin 46. rođendan. Sue je podijelila snimke crnog automobila, koji je koštao više od 30.000 funti. Uzbuđena mama napisala je na Instagramu: „Sretan mi rođendan. Tako sam sretna što imam tako nevjerojatnog mužića koji toliko puno radi za sve nas. Volim te @noelradford. "

 | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili

Pomislila bi da je nakon 28 godina braka prolsava godišnjice izgubila svaki smisao - ali ne i za Noela i Sue koji još uvijek obilježavaju tu priliku svake godine. Prošle je godine suprug počastio tortom i balonima na 28. godišnjicu braka, koje su podijelili na YouTubeu. Iznenadio je suprugu ispunivši im dnevnu sobu ružičastim balonima za njihov poseban dan. I unatoč činjenici da su se dogovorili da ne darivaju poklone jedno drugom za 28. godišnjicu, Noel ju je OPET iznenadio počastivši je Tissot satom od 570 funti.

Prošlog travnja Noel i Sue dočekali su svoje 22. dijete Heidie koje je samo pet mjeseci starije od njihove unuke Ophelie - pa izgleda da njezino vrijeme kao mame na puno radno vrijeme još nije gotovo.

 Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0