Life&style

Kako izgleda život s mačkom? U ovim smiješnim ilustracijama prepoznat će se svi vlasnici

  • Koliko su mačke posebna i čudljiva bića koje ponekad ni njihovi sami vlasnici (čitaj sluge) ne mogu protumačiti, opće je poznata stvar
  • Ilustratorica Landys bilježi prizore iz života mačaka s njihovim ljudskim skrbnicima i rezultati su nevjerojatno smiješni.
  • Izabrali smo neke od nama najdražih, a više od toga možeš pogledati na Instagram profilu umjetnice!

Mačke su stvarno posebni ljubimci koje je ponekad teško razumjeti i upravo zato su tako neodoljive. Mogu biti nevjerojatno umiljate, ali definitivno žive u svom svijetu i po svojim vlastitim pravilima. Tijekom pandemije mnogi su ljudi udomljavali mačke i pse i objavljivali slike svojih ljubimaca na internetu. Moj feed na Instagramu prepun je slika mačaka i to je jedina stvar koja će me zajamčeno nasmijati i raznježiti svaki dan.

 Mačke su slatke u istoj mjeri koliko su i apsolutni demoni. Život s mačkom zahtijeva od osobe da prihvatii odjeću prekrivenu krznom i da ona spava u najnezgodnijim položajima i mjestima, između ostalog. Mačke uvijek žive u nekoj svojoj alternativnoj stvarnosti u kojoj su one protagonisti. Svatko tko posjeduje mačku zna da je mački više sluga nego vlasnik.

Ilustratorica Landys odlučila je nacrtati suživot mačaka i ljudi

Ilustratorica Landys nikada nije studirala umjetnost jer joj majka to nije dopuštala, ali je nastavila raditi na svom snu i na kraju pokrenula vlastitu web stranicu Lingvistov gdje objavljuje stripove o mačkama. Njezin je rad usredotočen na ljubav prema macama i bilježi ono kroz što prolazi svaki "roditelj" mačke, izvijestila je Bored Panda. Evo nama najdražih (i realnih!) ilustracija.

Možda vas zanima "Nikad nisam imala ljubimca. Sad sam nabavila macu. Evo što sam naučila u samo 10 dana" Rubrika Life&style Life&style

Video Jennifer Garner kako kupa mačku je presmiješan, naravno da je postao viralan

 

 

 

Photo: instagram Lingvistov

Komentari 0