Life&style

Kakav dan! Izabel Kovačić proslavila rođendan, a preslatku čestitku uputio joj je njen Mateo

  • Izabel Kovačić jučer je imala dvostruko slavlje
  • Uz broncu, proslavila je i rođendan
  • Suprug Mateo uputio joj je preslatku čestitku

Jučer je bio poseban dan za cijelu Hrvatsku, a Izabel Kovačić, poduzetnica i supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića, imala je dvostruko slavlje. Osim bronce zlatnog sjaja koju su naši nogometaši osvojili na Svjetskom prvenstvu, Izabel je proslavila i 30. rođendan - a teško je zamisliti spektakularniju proslavu od jučerašnje. Na njezin Instagram profil pljušte čestitke, ali ipak, najviše se izdvojila ona njezinog supruga. 

"Sretan rođendan. Donio sam ti dar!", napisao je Mateo na svom Instagram profilu uz objavu jučerašnje fotografije bračnog para i njihovog sinčića Ivana s brončanom medaljom. 

Možda vas zanima Mia Ćurković: Supruga Andreja Kramarića je veterinarka, nema Instagram, jedva se šminka i osvaja jednostavnošću Rubrika Stars Stars

Više od 196 tisuća ljudi lajkalo je ovu slatku posvetu supruzi. Izabel i Mateo vjenčali su se nakon sedam godina veze, a njihova je ljubav započela je još 2010. godine kada su se upoznali u svojoj župi u Sesvetskim Selima. Mateo je bio ministrant, a tijekom nedjeljnih misa zaljubio se u vršnjakinju Izabel koja je pjevala u zboru. 

Crkvu sv. Antuna Padovanskog u kojoj su se upoznali izabrali su za svoje vjenčanje, a zavjete su razmijenili okruženi obitelji i prijateljima u lipnju 2017. Sinčića Ivana dobili su u srpnju 2021. 

Možda vas zanima Iris, supruga Marka Livaje, imala je uspješnu karijeru modela, prisjetili smo se njenih angažmana Rubrika Stars Stars
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Komentari 0