Life&style

JYSK ima novu japandi kolekciju. Trendy komadi spajaju japansku estetiku i skandinavsku funkcionalnost

Čiste, glatke linije, neutralne kombinacije boja, svijetli prostori i prirodni elementi karakteristike su japandi stila. Za one koji vole uredan dom ovo je idealan hibrid japanskog minimalizma i skandinavske funkcionalnosti, koji pridonosi smirenoj atmosferi. Japandi je sve popularniji i sve prisutniji stil, a posebno se dobro slaže s minimalizmom koji je već godinama trend u uređenju doma.

Nova JYSK-ova Japandi kolekcija tako odiše neutralnim bojama, čistim linijama i prirodnim materijalima, koji će prostor učiniti svjetlijim i ugodnijim za opuštanje. Uz mirnu i jednostavnu atmosferu u našem domu, lakše je smiriti misli i i odmoriti se od užurbane svakodnevice i brojnih obaveza.

 | Autor: Promo Promo

SOLLERUP dnevni krevet minimalističkog dizajna sa svijetlim drvetom iz borove šume odlično će se uklopiti u dnevni boravak ili kutak za čitanje, a prateći mekani jastuci od svijetlo sive tkanine učinit će ga još udobnijim, pri čemu se mogu kombinirati i rasporediti po našim željama. Ovaj se dnevni krevet može koristiti kao kauč ili krevet.

Stolić iz iste linije, također minimalističkog izgleda sa svijetlom borovinom, čistim linijama i prostorom za odlaganje ispod stola, bit će idealno mjesto za ispijanje prve jutarnje kave i pohranu knjiga, časopisa ili društvenih igara kako bi gornje plohe ostale čiste, bez nepotrebnih detalja.

 | Autor: Promo Promo

Stalak načinjen od masivne borovine sličnog je dizajna i odgovara silueti cijele kolekcije, a može se iskoristiti za odlaganje vaze s cvijećem ili postavljanje zanimljive stolne lampe koja će podići prostor.

Manje je više, pa treba pažljivo birati i dekoracije kojima ćemo upotpuniti veće komade namještaja. Uz ove iz Japandi kolekcije će odlično funkcionirati prirodna vlakna svijetlih boja i održivi materijali poput bambusa ili pamuka, ali se ne treba bojati uklopiti i pokoji statement komad od keramike ili kamenine poput velike vaze.

Sav namještaj u novoj Japandi kolekciji izrađen je od čvrstog FSC® certificiranog bora kao jedinog materijala (FSC® N001715). Upravo zbog toga, ovom namještaju može se jednostavno dati osobni pečat ili ponovo upotrijebiti to isto drvo kad dođe vrijeme za promjenu.

Photo: Promo

Komentari 0