Life&style
Dodi al Fayed i Lady Di

Još jedna manekenka otkrila je da je imala aferu s Dodijem dok je bio s princezaom Dianom

  • Princeza Diana imala je romantičnu vezu s Dodijem Al-Fayedom u ljeto 1997. godine
  • No, nedavno se saznalo da je egipatski biznismen i playboy istovremeno bio u vezi s modelom Kelly Fisher
  • A sada se javila još jedna bivša manekenka, Annie Cardone, koja tvrdi da je i ona u to vrijeme bila s Dodijem…

Ne tvrdi samo američka manekenka Kelly Fisher da je bila u vezi s Dodijem Al-Fayedom kada je on u ljeto 1997. imao ljubavnu aferu s princezom Dianom. Sada se javila još jedna bivša manekenka, Annie Cardone, koja također kaže da je u to vrijeme bila u vezi s egipatskim biznismenom i multimilijunašem.

Dodi al Fayed i Lady Di | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Princ Harry Možda vas zanima Napokon znamo i njegovo Instagram ime! Princ Harry u dokumentarcu je otkrio više no što je htio Rubrika Stars Stars

"U trenutku nesreće nisam to otkrila jer bi bilo neprimjereno"

„Ono što mnogi ljudi ne shvaćaju jest da je istog ljeta kad je Dodi izlazio s princezom Dianom i Kelly Fisher, izlazio i sa mnom“, rekla je Cardone, aktivistica za ženska prava, na svojoj web stranici 'Menopause WTH!'.

 | Autor: anniecardone.co.uk anniecardone.co.uk

„Nisam govorila o svojoj vezi s Dodijem 25 godina jer sam mislila da to nije prikladno u trenutku nesreće.“ Cardone u svojoj knjizi opisuje i kako je 1996. godine u londonskom noćnom klubu 'Tramp' upoznala Dodija i kako ju je impresionirao svojim stilom plesanja. U dokumentarcu Chanell-5 pod nazivom 'Dodi: Last Days of a Playboy', tvrdi da je tada imala 'fantastičnu romansu koja je trajala gotovo godinu dana' s nasljednikom londonske luksuzne robne kuće Harrods.

"Droga je bila problem"

Govori i o tome da se Dodi navodno drogirao. „To me doista živciralo u to vrijeme. Zapravo sam jednom otišla sa zabave i ostavila ga tamo jer me to jako živciralo“, kaže Cardone. Radio je to iz straha: 
„Mislim da ga je to učinilo partijanerom Dodijem kakav je želio biti, pripadati, biti kao svi ostali, mislim da mu je to bio pravi problem“. 

 | Autor: Twitter Twitter

"Osjećala sam da postoji još netko"

Veza s Dodijem završila je jer je tada vjerovala da je on izgubio interes. „Osjećala sam da postoji još netko“, priznaje Cardone u emisiji. „Jednostavno sam to osjetila. Nešto drugačije, nešto cool. Način na koji je fizički bio sa mnom... To je bilo drugačije. Bilo mi je dosta. To nije bio život kakav sam željela. Pa sam htjela prekinuti s njim. Otišla je u njegov stan i rekla: 'Ovo je put na kojem više ne želim biti. Volim te, ali ne želim više biti s tobom. Zaslužujem bolje.“ 

Dodi je tada plakao i zamolio je da mu da još jednu priliku i ostane s njim.

Iz medija je saznala tko joj je suparnica

„Jednostavno nisam mogla vjerovati što vidim“, rekla je Annie Cardone. Ali, tek je u kolovozu 1997. godine, kada su novine objavile slike Dodija zajedno s princezom Dianom, shvatila tko joj je ljubavna suparnica. Dodi Al-Fayed i princeza Diana poginuli su u tragičnoj prometnoj nesreći 31. kolovoza 1997. u Parizu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Lim (@rhanistic)

Tko je Annie Cardone?

Annie je porijeklom iz Rainhama u istočnom Londonu. Ne zna se puno o njezinom djetinjstvu, ali u nedavnom intervjuu je rekla: „Nakon što sam proživjela nasilno djetinjstvo puno zlostavljanja i veze koje su uslijedile shvatila sam da se moram vratiti u prošlost kako bih shvatila sadašnjost tijekom menopauze“. 

U svojim ranim 20-ima bila je skautirana kao model, a kasnije je prešla u odnose s javnošću. Govoreći o svojoj karijeri, Annie je rekla: „Mislim da sam bila jedina od svojih prijateljica koja nije imala dobro financijsko zaleđe. Jedino sam ja morala ustajati u 6 ujutro i ići na posao.“

 | Autor: anniecardone.co.uk anniecardone.co.uk

"Kad sam ga zadnji put vidjel, molio je da mu dam još jednu priliku"

Annie je prvi put srela Dodija u ljeto 1996. u najdekadentnijem noćnom londonskom klubu 'Tramp'.

“Dodi je imao neke dobre poteze. Nije bio dobar sugovornik, nije puno pričao. Bio je jako sramežljiv“. Govoreći o njihovoj vezi, dodala je: „Bio je nevjerojatno taktilan, pun ljubavi i drag. Bilo je vrlo strastveno i intenzivno“. 

Par je bio u vezi godinu dana prije nego što je Annie prekinula. Dodi je poginuo samo nekoliko mjeseci nakon što su se on i Annie rastali. Annie je tvrdila da postoji 'definitivno preklapanje' s njom i Dianom u vezi s Dodijem, koji je bio poznat po divljem životu te je očito bio ženskar.

Annie se jasno prisjeća njihove posljednje interakcije: „Kad sam ga zadnji put vidjela, molio je za još jednu priliku. Plakao je, jecao. Govorio mi je da me voli i bilo je nevjerojatno teško vidjeti ga takvog. Još uvijek se gušim zbog toga. Da sam mu dala još jednu priliku, bi li stvari bile drugačije? Bi li se povijest promijenila? Osjećam da imam teret odgovornosti“. 

Harry i Meghan Možda vas zanima Dokumentarac na koji se čekalo: Meghan je objavu zaruka s Harryjem opisala kao 'orkestrirani reality show' Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0