Life&style

Jesu li vaša stopala i noge spremne za pokazivanje? Provjerite na našem beauty semaforu

Obuli ste otvorene cipele i shvatili da bi bilo bolje da su vaša stopala i dalje skrivena? Ako još uvijek niste spremni za sezonu sandala i natikača, sada je zadnji čas da svojim stopalima posvetite pažnju koju zaslužuju, a koju ste im vjerojatno uskratili tijekom zimskih mjeseci. Kako trenutačno stojite i što trebate napraviti da donji dio vašeg tijela zablista, provjerite na našem beauty semaforu, a sve što vam je potrebno možete kupiti u prodavaonicama dm-a i pri tom ostvariti višestruke bodove.

1. CRVENO – Imate hrapava stopala i mrtvu kožu: stopala prvo dobro natopite u toploj vodi te se poslužite Scholl Velvet Smooth dvostranom rašpom za pete kako biste uklonili suhu i tvrdu kožu s peta. Ako vam koža i nakon toga ostane tvrda, rješenje je Scholl Active repair krema za ispucale pete čiji je aktivni sastojak pravo čudo za oporavak. Radi se o keratinu koji će kožu peta vidljivo obnoviti već nakon tri dana.

2. ŽUTO – Zaboravljate situaciju iznad stopala:  ljeto je i nećete pokazati samo stopala, već i noge. Bilo to suknjom do koljena ili samo trapericama koje pokazuju gležnjeve, svaki dio kože nogu trebate pripremiti za sunčanu premijeru. To znači da trebate napraviti dobar piling, svakodnevno koristiti hidratantni losion te se riješiti neželjenih dlačica. Ako pitate nas, najbolji i najbezbolniji način depilacije je uz pomoć Veet Silky Fresh kreme za osjetljivu kožu. Ona će vaše noge održati glatkima do tjedan dana jer ljeto je stvarno prekratko da bi brijali noge svaki dan.

3. JOŠ MALO PA ZELENO – Znojna stopala postaju prošlost: i predobro nam je poznat osjećaj kada nakon cijelog dana u sandalama stopala jednostavno počnu kliziti od previše znoja. Ako niste znali, upravo je ovo dio tijela s najviše žlijezda znojnica. Kako vam znoj više ne bi stvarao problem posegnite za School Fresh Step antiperspirantnom za stopala koji pruža 24-satnu zaštitu.

Svi ovi proizvodi će vam donijeti višestruke bodove na kartici dm active beauty ako aktivirate eKupone. Osim Scholl i Veet proizvoda, uz aktivaciju eKupona, do 15. lipnja u prodavaonicama dm-a ostvarit ćete 30x više bodova i pri kupnji proizvoda taft, dekorativne kozmetike Maybelline, proizvoda .seinz, wc net te prilikom kupovine kuhinjskih ručnika zewa. Tu je i odličan kupon za 5x više bodova na ukupnu kupnju, a on se može iskoristiti do kraja lipnja.

Za još više pogodnosti i odličnih prilika za višestruke bodove pratite dm na Facebooku i Instagramu te ne zaboravite posjetiti www.dm.hr.

Photo: dm.hr