Life&style

Jesu li ovo najljepše blizanke na svijetu?

Otkako je Jaqi, mama od Leah Rose i Ava Marie Clement, stavila prve fotografije svojih blizanki na Internet, društveni mediji su poludjeli za njima. Sedmogodišnje djevojčice danas su uspješni dječji modeli

Dvije godine nakon rođenja svog sina, Jaqi je otkrila da je opet trudna. I da čeka blizanke! Leah Rose i Ava Marie rođene su 7. srpnja 2010. godine u Kaliforniji. Nije trebalo proći puno vremena da je majka dobila bezbroj komentara o „prirodnoj ljepoti“ curica. 

Jaqi je potpisala prvi ugovor za svoje cure kad su ove imale tek šest mjeseci, ali brzo se predomislila i priznala kako to nije bilo pravo vrijeme. Sa dvogodišnjim sinom i blizankama život joj je bio jednostavno previše hektičan, napisala je na svom blogu. 

Međutim, kad su Leah i Ava 7. srpnja 2017. napunile sedam godina, Jaqi je tu igru brojki shvatila kao znak. Postala je prve fotografije djevojčica na Instagram te nije slutila što će se dogoditi – djevojčice su preko noći postale zvijezde, a modne agencije počele su se otimati za njih. 

Možda vas zanima Ona je nova najljepša djevojčica na svijetu Rubrika Life&style Life&style

„Ako i zanemarimo činjenicu da jako vjerujem u brojke i da su mi svi rekli kako je sedam sretan broj, jednostavno sam imala osjećaj kako će 2017. godina biti vesela i uzbudljiva godina za nas“, rekla je ponosna mama. I dodala: „Rekla sam curama svoju ideju, odnosno da bi – ako imaju volje – uz plesni tečaj i plivanje – mogle biti i manekenke“. 

Pošto su Ava i Leah oduvijek voljele stajati na pozornici, Jaqi i njen suprug nisu bili iznenađeni kad su vidjeli oduševljenje na licima blizanki. 

Danas mnogi tvrde kako su djevojčice „najljepše blizanke na svijetu“, a i njihov stariji brat, Chase Robert, također je dobio ugovor jedne modne agencije. 

Photo: Instagram

Komentari 0