Life&style

Jesi vidjela kolekciju za dom inspiriranu 'Prijateljima'?!

Ako si i ti fan serije koja se emitirala od 1994. pa sve do 2004. godine, ova kolekcija je idealna za tebe, a i cjenovno je prihvatljiva

Popularni Primark koji, nažalost, još nije vrata otvorio u Hrvatskoj pa nam je tako najbliži u Austriji u Grazu, predstavio je kolekciju za dom inspiriranu popularnom serijom koju i danas volimo pogledati. Ovo nije prvi put da je predstavljana tematska mini kolekcija, ali moramo biti iskreni, ova nas je privukla najviše.  

Serija koja je obilježila odrastanje, a fraze kojih se sjećamo i koristimo tako su dobile novo ruho. Cental Perk, mjesto gdje su omiljeni likovi provodili sate i dane ispijajući kavu na narančastom kauču zauvijek će nas podsjećati na seriju. Tako možeš i ti doma imati šalice s kojima ćeš imati osjećaj da si dio serije. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primark 37 kuna

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primark, komplet 2 šalice za espreso 45 kuna

Dio ljubičastog stana Monice Geller u kojem su svoje vrijeme provodili ( a i u nekom su razdoblju svi i živjeli ) - Rachel, Phoebe, Joey, Ross, Chandler i Monica - možeš priuštiti i sebi. Okvir koji je stajao na ulaznim vratima može poslužiti kao okvir za sliku. Šalica za kavu kao svijeća. A možeš pronaći i pidžamu s motivima Central Perka. Spavaćica na sebi ima napisano ''You're my lobster'' što je Phoebe izjavila opisujući vezu Rossa i Rachel jer su jastozi skupa do kraja života. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primark, šalica svijećnjak 60kn, okvir za sliku 34 kn, kratke hlače 74kn, crvena majica 52kn, spavaćica 74kn

Možda vas zanima Obožavamo ove Zara majice s printom Prijatelja i Disneya Rubrika Moda Moda

Deka je s motivom žutog taksija - takav njujorški taksi u seriji je vozila i Phoebe koja ga je naslijedila od bake. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primark termosica 45kn, deka 60kn, jastuk 45kn

Možeš pronaći posteljinu, kutiju za kekse i još raznih sitnica s kojima možeš ukrasiti dom. 

Photo: PR/Primark

Komentari 0