Moda

Obožavamo ove Zara majice s printom Prijatelja i Disneya

Volimo slogane na jednostavnim majicama kratkih rukava jer oni puno puta govore umjesto nas. Tako je i s novom Zara jesenskom kolekcijom - imam dva modela majica sa sloganima, sa scenama iz popularnih Prijatelja i Disneyjevih crtanih filmova

Događaju li se i tebi oni dani kada ti se čini da ti baš ništa ne stoji? Srećom, postoji SOS za takve dane, a dolazi u obliku zanimljivih majica s printom. Ove sezone u Zari smo pronašli odlične serije majica s omiljenim scenama iz serije "Prijatelji" te s prikazima Disneyjevih crtanih filmova. Nije ni čudo da će ove majice po cijeni od 119 kuna biti pravi hit, kao sličnih modela popularnog high street benda. Prisjetimo se, svi su ovog proljeća nosili majice s printom serije "Dinastija" (pa i Antonija Mišura Sandrić) ili s logom poznatih rock sastava. 

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Na Zarinim majicama printane su dvije poznate scene - scena u kojoj Monica na glavi ima puricu i pleše pred zaprepaštenim Chandlerom ili epizoda u kojoj Rachel u vjenčanici sjedi i kafiću i ljuti se na Monicu koja je već našla novu cimericu nakon Rachelina iseljenja iz stana zbog (na kraju propale) svadbe.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Majice 119 kn

Od Disneyevih crtanih filmova na majicama su otisnute zločinke iz 101 Dalmatinca, Cruella de Vil te Crna Kraljica iz Snjeguljice. Točnije, Crna Kraljica se "smjestila" na crnu sportsku majicu s kapuljačom koja će se sigurno odlično uklopiti u kombinaciji s trapericama i sportskim tenisicama.

Možda vas zanima Da vas čujemo Zara 'ovisnice': kojih se komada sjećate?! Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Majica 119 kn, majica s kapuljačom 229 kn

Photo: PR/WhatsApp
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mblo

    Rachel se ljuti na Monicu jer je prebrzo pronasla cimericu? Ne. Jel takav problem zaguglati?