Life&style

Jesi li se već pretplatila na miss7 magazin?

Želiš li da te svaki miss7 magazin dočeka na kućnoj adresi? Ništa lakše. Pretplati se na raskošni lifestyle magazin miss7 i za samo 60 kuna čitaj sva četiri izdanja

Voliš naš miss7 magazin? Zašto se ne bi pretplatila na njega i listala više od 276 stranica za samo 15 kuna po broju. Sve to je moguće ukoliko nazoveš broj 01 /24 24 244* (radno vrijeme: ponedjeljak - petak: 7 - 17 sati; subota: 7 - 12 sati)  ili pošalješ e-mail na pretplata@24sata.hr i postaneš dio naše pretplatničke obitelji. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vera

    Dobar dan, Nikako dobiti magazin i reklamirani pripadajuci poklon uz to, na koji sam se pretplatila jos ljetos, uplaceno, nikakav odgovor na moje upite,... cak nema mogucnosti ni dobiti na telefon... bas sam razocarana . Hoce li itko reagirati ? Vrlo neposlovno.