Life&style
Odvjetnik iz Lincolna

Jedna od najboljih odvjetničkih serija vraća se uskoro na Netflix, opet gledamo zgodnog Mickeya Hallera

  • Još od hit odvjetničke serije 'Face' s Meghan Markle, ovisni smo o serijama s pravnom tematikom 
  • Ako se ne možeš zasititi intrigantnih kaznenih slučajeva i uzbudljivih sudskih drama, vjerojatno si već naletjela na ovu Netflixovu seriju 
  • Riječ je o seriji 'Odvjetnik iz Lincolna',  koja se bez problema može natjecati s najboljim serijama pravnog žanra 

Na Netflixu su objavljene dvije sezone serije 'Odvjetnik iz Lincolna' (rađene prema filmu u kojem je glavnu ulogu imao Matthew McConaughey, koji je bio veliki hit), a u fokusu je karizmatični vrhunski odvjetnik Mickey Haller, a njegov komplicirani privatni život i eksplozivni pravni slučajevi lijepe gledatelje za male ekrane.

Za sve ljubitelje ove Netflixove serije stižu dobre vijesti jer je streaming servis naručio još jednu sezonu. Dakle, Mickey se ponovno vraća! Činjenica da je druga sezona bila među top 10 najgledanijih na Netflixu u oko 80 zemalja svakako je olakšala odluku. Određen je i datum početka 3. sezone!

'Odvjetnik iz Lincolna': Evo što znamo o 3. sezoni serije

Dolazi nam 3. sezona popularne pravne serije, ali trebala se, prema prvim planovima, pojaviti tek 2025. godine. Jedan od razloga tome bio je štrajk u Hollywoodu zbog kojeg je snimanje odgođeno. Ali, produkcija je ipak završila ranije nego što je planirano, pa se možemo veseliti novim epizodama već u jesen 2024.! Treća sezona 'Odvjetnika iz Lincolna' počinje 17. listopada i donosi nam još deset uzbudljivih epizoda u kojem ćemo pratiti dogodovštine Mickeya Hallera i njegovog tima.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, Odvjetnik iz Lincolna

Radnja serije 'Odvjetnik iz Lincolna'

Netflixova serija, temeljena na najprodavanijim knjigama Michaela Connellyja, govori o šarmantnom kaznenom odvjetniku Mickeyu Halleru koji najradije radi iz svog otmjenog automobila. Mickey (glumi ga Manuel Garcia-Rulfo) upleten je u razne slučajeve, koji često uključuju opasne i nemilosrdne kriminalce. Dok Mickey radi na svojim slučajevima, neprestano mu se javljaju moralne dileme koje ga tjeraju da donosi teške odluke. Odvjetnik se također mora boriti s vlastitim demonima.

Možda vas zanima Turske sapunice pune su zgodnih frajera: Instagram Doğukana Güngöra iz serije 'Mostovi života' uljepšati će ti dan Rubrika Life&style Life&style

Ali, Mickey ne vodi sam borbu za pravdu, nego ga podupire predani tim, posebice Lorna Crane (Becki Newton, poznata iz 'Kako sam upoznao vašu majku'), koja je ujedno i Mickeyjeva bivša žena. Ali, to nije jedina bivša u njegovom životu: tužiteljica Maggie McPherson (koju glumi zvijezda 'Vriska' Neve Campbell) također je nekoć bila u braku s Mickeyjem. Njih dvoje imaju zajedničku kćer.

Radnja 1. i 2. sezone serije 'Odvjetnik iz Lincolna'

Prva sezona pojavila se na Netflixu 2021., a zatim druga sezona sa 10 epizoda u kolovozu 2023. godine. Dok je Mickey u prvoj sezoni radio na golemom suđenju za ubojstvo, u drugoj sezoni branio je kuharicu koja je također bila optužena za ubojstvo.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, Odvjetnik iz Lincolna

Radnja 3. sezone serije 'Odvjetnik iz Lincolna'

Upozorenje: spojler!

Kraj druge sezone sugerirao je da drama još nije gotova za Mickeya Hallera. Ne samo da je pogriješio u vezi svoje prijateljice i klijentice Lise Trammell, nego je još jedna bivša klijentica (Glory Days) sada pronađena mrtva, premda je Mickey mislio da je sigurna. Štoviše, njegov novi slučaj uključuje Glorijinog navodnog ubojicu. 

Ako želiš znati što se dalje događa, možeš i pročitati odgovarajuću knjigu Michaela Connellyja. Naime, 3. sezona temelji se na zapletu petog sveska pod nazivom 'Bogovi krivnje'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix DE (@netflixde)

Možda vas zanima Još gledamo 'Savršeni par', a Nicole Kidman već priprema novu seriju s Michelle Pfeiffer i Elle Fanning Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450