Life&style

Turske sapunice pune su zgodnih frajera: Instagram Doğukana Güngöra iz serije 'Mostovi života' uljepšati će ti dan

Turske glumce mnogi smatraju jednima od najzgodnijih glumaca, a jasnom nam je i zašto. Visok stas, tamna kosa i jaka brada, smatraju se privlačnim karakteristikama na muškarcu, pa nas ne čudi što su turske sapunice, osim zbog uzbudljivih zapleta privlačne gledateljicama i zbog zgodnih glumaca. Trenutno je jedna od najpopularnijih serija u Hrvatskoj upravo 'Mostovi života', a glavni glumac Doğukan Güngör i van malih ekrana privlači pozornost.

Radnja serije 'Mostovi života' vrti se oko zabranjene ljubavi djevojke Doge koja dolazi iz liberalne obitelji te je studentica medicine i živi sa sestrom Cimen i majkom Kivilcim i Fatiha koji dolazi iz drugačijeg okruženja i konzervativno je odgojen. Najveća prepreka u njihovoj vezi je Dogina majka, Kivilcim, a hoće li išta stati na kraj njihovoj ljubavi, morat ćeš saznati gledajući 'Mostove života'.

 

Upravo je Doğukan Güngör utjelovio ulogu Fatiha, a osim u seriji 'Mostovi života', imao je uloge i u seriji 'Jedina ljubav' te 'Color of Victory'. Zgodni turski glumac odmah je osvojio srca obožavateljica diljem svijeta, a njegov Instagram profil prepun je dobrih fotografija. iz profila se da zaključiti da je veliki ljubitelj crne boje te da se voli poigravati s modnim stilovima, ali to najčešće radi u monokromatskim kombinacijama. Također, veliki je ljubitelj životinja te često dijeli fotografije sa psom i macom, a zbog toga nam je još slađi. Nismo mogle odoljeti i morale smo podijeliti nama omiljenih 10 fotki zbog kojih će ti zasigurno barem na nekoliko trenutaka srce brže zakucati.

 

 

Photo: Instagram @dogukangungor7

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450