Life&style

Jedna mama podijelila je sjajan trik - kako oprati i ukrotiti zapetljanu kosu najdražih Barbie lutkica

  • Genijalan trik kako barbikinu kosu vratiti u savršeno stanje oduševio je sve!
  • Raščešljaj barbikama kosu u tren oka s pomoću dosjetljivog trika koji možeš napraviti doma
  • Na ovaj način Barbiena kosa uvijek će izgledati uredno!

Samozaposlena čistačica Aston-Beau Marley u Facebook grupi Mrs Hinch Cleaning Tips and Tricks podijelila je sa svima fotografije kolekcije lutkica svoje kćeri prije i poslije nego što im je uredila i očistila kosu. U ovoj grupi koja broji više od milijun članova, svakodnevno se dijele savjeti i trikovi vezani uz čišćenje i domaćinstvo. Aston-Beau prvo se zahvalila ženi koja joj je prva otkrila ovaj trik, a zatim je napisala: “Spremne su za novu Barbie kućicu moje kćeri!” “Topla voda i omekšivač za rublje.”

 | Autor: Facebook/Aston-Beau Marley Facebook/Aston-Beau Marley

Možda vas zanima Trikovi zvijezda s crvenog tepiha koje možeš iskoristiti i u svakodnevnom životu Rubrika Beauty Beauty
Na fotografijama se može vidjeti koliko je dobro trik djelovao, a kose nekoliko barbika sad od zapetljanih i raščupanih, pretvorene su u sjajne i glatke. Nakon što ih je raščešljala, Aston-Beau isplela je kosu u pletenice kako bi bila sigurna da se neće odmah zapetljati.
U komentarima ispod objave, članice grupe oduševljeno su zahvalile Aston-Beau što je podijelila s njima ovaj trik, a jedna je čak otkrila kako ona to radi već godinama. “Omekšivač za rublje i topla voda, prije sam prodavala vintage lutke i na isti taj način popravljali smo njihove frizure". 

 | Autor: Facebook/Aston-Beau Marley Facebook/Aston-Beau Marley Druga je još dodala: “Radim u dječjem vrtiću i iako ovakvi postupci oduzimaju mnogo vremena, stvarno su učinkoviti”, dok je još jedna potvrdila, “Omekšivač za rublje. Uredila sam kose mnogih lutaka na taj način.”

Rodno neutralana Barbie lutka Možda vas zanima Mattel je napravio rodno neutralnu Barbie - može biti žensko ili muško, niti jedno od navedenog ili čak oboje Rubrika Life&style Life&style
Photo: Facebook/Aston-Beau Marley

Komentari 0