Life&style

Jedina boja koju trebaš u svom domu

Znaš li da se svi psiholozi jednoglasno slažu kako boje imaju veći utjecaj na nas nego što mislimo? Nisi umislila da se u plavoj ili zelenoj sobi osjećaš opušteno, a da je u narančastoj sobi uvijek nekako toplo. Evo koja se boja nametnula kao trend u interijeru ove sezone i kako će ona utjecati na tvoje raspoloženje!

Ove sezone u interijeru je zavladala plava boja. Osim što nas podsjeća na more što je uvijek dobra stvar, ona je ziheraški izbor pogotovo odabereš li svijetlije, pastelne nijanse. Ona smiruje, opušta i poboljšava komunikaciju, a nabolje izgleda u kombinaciji s drvetom, metalom i sivim nijansama. Plava je idealan izbor za prostorije u kojima provodite puno vremena pa se često koristi u dnevnom boravku ili spavaćoj sobi. Također ova nas boja dokazano čini produktivnijima pa se često koristi i u uredima.

 | Autor: H&M H&M

 | Autor: H&M H&M

Vaza lijevo 20 eura; Vaza desno 10 eura (sve H&M Home)

 | Autor: H&M H&M

Držač za svijeće lijevo 4 eura; Svijeća desno 13 eura (H&M Home)

Ako si ipak ljubiteljica 'all white' ili 'all black', u tom slučaju ni minimalističko bojanje zida u plavu boju vjerojatno ti ne dolazi u obzir. Nema mjesta brizi, jednako dobar efekt možeš postići i plavim detaljima u svom životnom prostoru. Nekoliko sitnih, ali zanimljivih detalja u istoj boji poput jastuka, pokrivača, svijeća ili vaza i već će gosti zamjetiti promjene. Da za osvježenje prostora nije potrebna gomila novaca dokazuju i ove sitnice koje koje smo pronašli.

 | Autor: H&M H&M

Posteljina H&M Home 50 eura

 | Autor: H&M H&M

Jastuk lijevo 10 eura; jastuk desno 8 eura (sve H&M Home)

 | Autor: H&M H&M

Dekica, 30 eura (H&M Home)

Photo: H&M

Komentari 0